Η Φιλαρμονική «Δ. Λαυράγκας» στη Ζάκυνθο

Η Φιλαρμονική «Διονύσιος Λαυράγκας» στους Εορτασμούς για τα 447 Χρόνια Ιστορικής Μνήμης από την Ναυμαχία της Ναυπάκτου στη Ζάκυνθο.

Η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας», υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη,  εκπροσωπώντας το Δήμο Κεφαλονιάς, θα λαμπρύνει με την παρουσία της τον επετειακό εορτασμό της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου 1571 (του Ιονίου) μετά από επίσημη πρόσκληση του Δήμου Ζακύνθου και του «ΜΙΛΑΝΕΙΟΥ» Ναυτικού Μουσείου.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 10 η Φιλαρμονική μας θα ακολουθήσει την  πανηγυρική παρέλαση Φιλαρμονικών και Πολιτιστικών Συλλόγων, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί δέηση-κατάθεση στεφάνων στη Στήλη Ναυμάχων, στις 12.00μμ καλωσόρισμα των αντιπροσωπειών από το Δ.Σ. του Δήμου Ζακύνθου σε πανηγυρική συνεδρίαση στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου και στις 1.00μμ ξενάγηση στους χώρους του «Μιλάνειου Ναυτικού Μουσείου» στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Το βράδυ στις 8 θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Φιλαρμονικής Αργοστολίου της Κ.Ε. ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας» στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου.

 Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης