Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι στο Δημ. Θέατρο

Το έργο «Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι», η παιδική παράσταση του Χειμώνα θα παιχτεί σήμερα και ώρες 17.15’ και 19.15’ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον Λυκο και τα 7 Κατσικάκια σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του ,και παρουσιάζει για 9ο συνεχές χειμώνα στην πόλη μας  και ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

Λίγα λόγια για το έργο…

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πασίγνωστο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή με εννεαμελή θίασο , σε μια πολύ προσεγμένη και άκρως κατάλληλη για παιδιά διασκευή και σκηνοθεσία από τον Γιώργο Πούλη.

Η ιστορία της Χιονάτης, με την κακιά μητριά της, την μάγισσα , το βασιλόπουλο , τα ζώα του δάσους και τους 7 Νάνους.

Μια μητριά που από την ζήλια της για το ποια είναι ποιο όμορφη, την καταδίκασε και την κυνήγησε με την βοήθεια του κυνηγού . Δεν τα κατάφερε όμως προσπαθώντας ξανά με το δηλητηριασμένο μήλο να πάρει τα πρωτεία της ομορφότερης..

Δεν υπολόγισε όμως την αγάπη του βασιλόπουλου ,την καλοσύνη της χιονάτης και την αγάπη των επτά νάνων !

H ΧΙΟΝΑΤΗ και ΟΙ 7 ΝΑΝΟΙ είναι ένα μουσικό παραμύθι με διαλόγους γεμάτους χιούμορ, με υπέροχη  μουσική και τραγούδια, με  παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια  . Ένα θεατρικό έργο που έχει σκοπό να διασκεδάσει αλλά και να διδάξει τα παιδιά όπως και κάθε παιδική παραγωγή που έχει την υπογραφή και την ποιότητα του ΜΙΚΡΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Η συνέχεια επι σκηνής

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΚΛΕΛΙΑ ΦΕΛΕΣΑΚΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΚΑΤΛΙΔΗ, ΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΥΛΗ, ΜΑΙΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΔΕΡΕΜΠΕ, ΜΑΡΚΕΛΙΝΑ ΓΙΑΖΙΤΖΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΔΗ-ΨΑΡΑΚΟΥ.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Σκηνογραφία: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Κοστούμια: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ

Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Ειδικές Κατασκευές: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Δημόσιες σχέσεις: ΜIKRO THEATRO

Μουσική Επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ

Κίνηση-χορογραφίες: ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ

Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διάρκεια: 80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)

  •  Κρατήσεις – Πληροφορίες: 6974797109.

Προπώληση: Copyland (Λεωφ Βεργωτη 12) – τηλ 26710 24335 και ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΣ  τηλ 26710 25600

Προπώληση 8€-Ταμείο 10€-INFO-6974797109, VIVA.GR.