Η Kefalonian Lines επαναλειτουργεί τη γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη από την 1η Νοεμβρίου

Από την Kefalonian Lines ανακοινώθηκαν τα εξής:

Η Kefalonian Lines, πιστή στις υποσχέσεις της για άλλη μια φορά αποδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο καλωσορίζοντας στους προορισμούς της το ιστορικό νησί της Ιθάκης, τη Σάμη και την Πάτρα.

Έπειτα από ένα σοβαρό και ισχυρό προγραμματισμό από όλα τα μέλη της εταιρείας μας, πραγματοποιήσαμε το μεγαλύτερο εγχείρημα που έχει πάρει ποτέ ναυτιλιακή εταιρεία, να ξαναλειτουργήσουμε τη ζημιογόνο γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη.

Η σοβαρότητα της απόφασής μας και της υπόσχεσής μας αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα δρομολόγια ξεκινούν από τις δύσκολες ημέρες του Νοεμβρίου και όχι ευκαιριακά για την καλοκαιρινή περίοδο.

Στην πορεία υλοποίησης του μεγάλου στόχου βρέθηκαν συνοδοιπόροι μας το σύνολο των Κεφαλλονιτών και Ιθακήσιων, αντιπρόσωποι των θεσμικών φορέων των νησιών μας, τους οποίους και ευχαριστούμε κάθε έναν προσωπικά για τη στήριξή τους.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Βουλευτή των νησιών μας κα Α. Θεοπεφτάτου, τον Δήμαρχο Ιθάκης κ. Δ. Στανίτσα, τον Δημάρχο Κεφαλονιάς κ. Α. Παρίση, τον κ. Θ. Φλωράτο, τον κ. Σ. Γαλιατσάτο, τον κ. Θ. Λιβιτσάνη, τον κ. Θ. Φιαμπόλη, οι οποίοι μαζί με άλλους ανώνυμους και επώνυμους έδωσαν καθημερινή μάχη δίπλα μας.

Ευχαριστούμε, επιπλέον, την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τον Υπουργό κ. Π. Κουρουμπλή, τον Υφυπουργό κ. Ν. Σαντορινιό και τον Γεν. Γραμματέα κ. Δ. Καλαματιανό, οι οποίοι ενστερνίστηκαν τις θέσεις μας και πήραν το βάρος της τελικής απόφασης.

Τέλος, είναι καθήκον μας να εκφράσουμε ένα δημόσιο ευχαριστώ στην ομάδα της Kefalonian Lines, το πλήρωμα των πλοίων μας καθώς και το προσωπικό στεριάς, οι οποίοι συνολικά στηρίζουν και κάνουν πράξη τα αιτήματα των συμπατριωτών τους με την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Ας κάνουμε όλοι μαζί ενωμένοι, βασιζόμενοι σε ρεαλιστικές προτάσεις, την 1η Νοεμβρίου μια καινούργια ημέρα για ένα καλύτερο αύριο στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες των νησιών μας.

Για την Kefalonia Lines,

Σπυρίδων Δ. Λυκούδης

  •  Η Kefalonian Lines ενημερώ́νει το επιβατικό κοινό́ της Κεφαλονιά́ς και της Ιθά́κης ότι, απ’οτην Τετά́ρτη 1η Νοεμβρίου 2017 τα δρομολόγια από και προς Κεφαλονιάδιαμορφώνονται ως παραπλεύρως.

Επιπλέ́ον, σας ενημερώνουμε ότι, τα δρομολόγια από και προς την Ιθάκη θα πραγματοποιούνται μέσω του λιμανιού του Πισαετού, και διαμορφώνονται ως παραπλεύρως.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της εταιρείας μας kefalonianlines.com ή να απευθύνεστε στα κάτωθι τηλέφωνα.

Αθήνα: 210 – 9515100, 9518888

Κυλλήνη: 26230 – 92210, 92290, 92720, 92721

Πόρος: 26740 – 73033, 72284

Αργοστόλι: 26710 – 22033