Θέατρο του ..παραλόγου στο Δημοτικό Θέατρο… Πήγανε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. για να …φύγουν!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ούτε 10 λεπτά δεν κράτησε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου, αφού ο πρόεδρος κ. Μάκης Αλυσανδράτος απέσυρε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η χθεσινή συνεδρίαση αποτελούσε συνέχιση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Παρασκευής, η οποία είχε διακοπεί, καθώς το ζήτημα της απόλυσης των 21 συμβασιούχων του Δήμου είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των δημοτικών συμβούλων κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Η συνέχεια της συνεδρίασης είχε οριστεί αρχικά για την προχθές (17/7), ωστόσο ο πρόεδρος του Δ.Σ. ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση της Δευτέρας αναβάλλεται «λόγω αδυναμίας προέλευσης πολλών συμβούλων και λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων». Ετσι η συνέχιση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ορίστηκε για χθες.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η αντιπολίτευση αντέδρασε για τις συνεχείς αναβολές των συνεδριάσεων και τον επαναπρογραμματισμό τους, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, διότι για τους δ.σ. είναι δύσκολο, όπως τόνισαν, να συντονίζουν εκ νέου κάθε φορά το πρόγραμμά τους για να παραβρεθούν στις συνεχώς αναβαλλομενες συνεδριάσεις.

Οταν ο εκπρόσωπος της Ενωμένης Τετράπολης κ. Βασίλης Ρουχωτάς έθεσε θέμα νομιμότητας της συνεδρίασης, τότε ο πρόεδρος του Δ.Σ. απέσυρε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και έλυσε τη συνεδρίαση.

Ετσι, με «συνοπτικές διαδικασίες» τελείωσε άδοξα το χθεσινό Δ.Σ. και αποχώρησαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Φωτό από τη χθεσινή άμεση αποχώρηση των δημοτικών συμβούλων από το Δημοτικό Συμβούλιο