Θεραπεία στο σπίτι του ο Ακης

Στο σπίτι του βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Ακης Τσοχατζόπουλος, καθώς η κατάσταση της υγείας του σταθεροποιήθηκε μετά τη χορήγηση πολύ ισχυρών αντιβιοτικών και οι θεράποντες ιατροί του έκριναν ότι δεν είναι σκόπιμη η παραμονή του στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο. 

Ο 78χρονος πρώην υπουργός, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και έλαβε εξιτήριο, με τους γιατρούς να του δίνουν νέα φαρμακευτική αγωγή, την οποία θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα στην οικία του.

«Υποβλήθηκε σε αξονική εγκεφάλου και σε άλλες εξετάσεις, που δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Οι γιατροί έκριναν ότι είναι καλύτερο να συνεχίσει τη θεραπεία του στο σπίτι, τόσο για ιατρικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους» είπε στη «δημοκρατία»στενός συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Ο 78χρονος πρώην υπουργός υπέστη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου λιποθυμικό επεισόδιο, το οποίο, σύμφωνα με τους γιατρούς, οφείλεται σε αλληλεπίδραση φαρμάκων.
Στο νοσοκομείο άλλαξαν τα φάρμακα του Ακη Τσοχατζόπουλου και τον συμβούλεψαν να επισκέπτεται τον γιατρό του μία φορά τον μήνα για προληπτικούς λόγους» ανέφερε η ίδια πηγή.

(Δημοκρατία)