Θεόφιλε, για το …κόλπο του Αλ. Παντελειού, λέξη;

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

Tην περιβόητη επιστολή του αντιδημάρχου Εργων Διονυσίου Λυκούδη δημοσιεύει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος στο σάιτ του Inkefalonia, προκειμένου να κάμει αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή.

Την επιστολή αυτή έφερε στη δημοσιότητα ο «Η» στις 23 Απριλίου (αρ. φ. 7.044), τονίζοντας ότι ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος του ΤΕΕ Αλέξανδρος Παντελειός δημοσιοποίησηε τη δική του επιστολή σχετικά με τις παραλείψεις στον τομέα ασφαλείας και υγείας των έργων ανάπλασης στο Αργοστόλι, ΑΠΕΦΥΓΕ να δημοσιοποιήσει την …απάντηση-μνημείο του αντιδημάρχου Εργων!

Ιδού τι αναφέρει σχετικά ο Θ. Μιχαλάτος, δημοσιεύοντας την επιστολή Λυκούδη στην στήλη «Εχω Γ-ράμματα για τη γούνα σας»:

Και μετά ρωτάτε και ξαναρωτάτε γιατί τα έργα καθυστερούν να τελειώσουν, γιατί τα μπάζα τα πάνε εκεί που τα πάνε και γιατί, στην τελική, σε καινούργια έργα υπάρχουν κακοτεχνίες και δεν παραλαμβάνονται. Θαυμάστε την απάντηση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Έργων Διονύση Λυκούδη στον Πρόεδρο του ΤΕΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Αλέξανδρο Παντελειό που λέει ότι για όλα είναι υπεύθυνος ο εργολάβος! Και ο Δήμος; Ρωτάμε εμείς. Φροντίζει για την επίβλεψη και εφαρμογή της νομοθεσίας; Και αφού για τα μπάζα είναι υπεύθυνος ο εργολάβος, γιατί αυτά «παρκαρίστηκαν» στο λιμάνι; Τι έκανε ο Δήμος γι’αυτό; Δυστυχώς, η υποκρισία και η ανικανότητα έχουν ξεπεράσει κάθε κόκκινη γραμμή!!!

Σωστά, λοιπόν, ως προς τις ευθύνες του Δήμου κ. Μιχαλάτε ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ το καταγγέλετε.

Ομως, έχουμε και εμείς ένα …«ραμματάκι» για τη δική σας «γούνα»: Για το ότι ο υποψήφιος συνάδελφός σας Αλεέξανδρος Παντελειός ΑΠΕΚΡΥΨΕ την απάντηση Λυκούδη, ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ; Ή η αντιπολίτευσή σας και οι θέσεις σας σταματάνε μόνο στο …Μέγαρο; «Ντοκουμέντο-μνημείο ανικανότητας του Μεγάρου» ναι, αλλά και «ντοκουμέντο απόκρυψης» απ’ τον Μιχαλάτο της …απόκρυψης της επιστολής από τον Αλέξανδρο Παντελειό!

Θ. Mιχαλάτος
Αλ. Παντελειός
O «Η» της 23ης Απριλίου (αρ. φ. 7044) με την …«επιστολή-μνημείο». Ακολούθησε το …«ντοκουμέντο-μνημείο» από το σάιτ του Θεόφιλου χωρίς λέξη για την απόκρυψη της επιστολής από τον Αλ. Παντελειό
Η περιβόητη επιστολή του Δ. Λυκούδη που απέκρυψε ο Αλ. Παντελειός από τον κόσμο και από τον …εργολάβο!