Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Μόνον μιά φορά πληρώθηκε ο Μαρούλης»

O επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο κ. Μιχαλάτος, απάντησε στα ερωτήματα που τέθηκαν, εν τη απουσία του, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, από τους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης, όσον αφορά θέματα του πρώην Δήμου Λειβαθούς.

«Ο κ. Γκισγκίνης, είπε ο κ. Μιχ έκανε μία πάσα και προσπάθησε να βοηθήσει την Δημοτική Αρχή. Δεν είπε όμως απορίες πραγματικές που είχε, γιατί το θέμα είχε απασχολήσει και το Δημοτικό συμβούλιο και την οικονομική επιτροπή του Δήμου στις αρχές Δεκεμβρίου 2017. Ηταν ένα θέμα επικοινωνιακό του κ. Γκισγκίνη για να δημιουργήσει πράγματα εις βάρος μου, την στιγμή που δεν ήμουν εκεί να απαντήσω. Αν υπήρχε κάτι όμως εις βάρος μου, να είστε σίγουροι θα το είχε πάρει η Δημοτική Αρχη και θα το είχε χρησιμοποιήσει πολιτικά εναντίον μου. Ξέρει όμως ο κ. Γκισγκίνης ότι δεν έχουν δοθεί τα χρήματα δύο φορές. Ο Δήμος Κεφαλονιάς και ο πρώην Δήμος Λειβαθούς δεν έχουν πληρώσει τίποτα. Τα χρήματα αυτά είναι από ένα πρόγραμμα που τα πήρε μόνο μία φορά η εταιρία του κ. Μαρούλη. Οπότε δεν υπάρχει κάτι», είπε ο κύριος Μιχαλάτος και εξήγησε αναλυτικά πως έχει το ζήτημα.

Ο κ. Μιχαλάτος αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κεφαλονιά και που η Δημοτική Αρχή φαίνεται αναποτελεσματική ώστε να τα λύσει: «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κεφαλονιά, είναι πάρα πολλά και με τρικ και βοήθεια από άλλου, προσπαθεί να κρατηθεί η Δημοτική Αρχή …ο κόσμος όμως το 2019 θα τους στείλει από εκεί που ήρθαν, ώστε και πάλι να επανέλθει η ομαλότητα στο νησί».

(inkefalonia.gr)