Και καθαρή εντολή και αυτοδυναμία…

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

TO AKOYΣATE; Το πήρατε χαμπάρι, ή οι …σοβαρότατες εργασιακές σας ενασχολήσεις σας στέρησαν αυτό το ανέκδοτο; Το εξεφώνησε ο τ. πρωθυπουργός της Χώρας, Αλεξέϊ Τσίπροβιτς προ πολλών ημερών. Αυτό ο απατεώνας, ο μεγαλύτερος ψευταράς της Ελληνικής Πολιτικής Ιστορίας. Αυτός ο εφταμηνίτης πρωθυπουργός που οδήγησε τη Χώρα σε πλέον επώδυνο μνημόνιο και αναγκάστηκαν οι περισσότερες πολιτικές παρατάξεις να την υποστηρίξουν. Στην ψήφιση του στη Βουλή, να του πούνε «Καλά έκαμες», γιατί μας περίμεναν τα χειρότερα. Η έξοδος μας από την Ευρωζώνη, που θα ήταν ολοκληρωτική καταστροφή.

Η ιστορία αυτού του γιού, είναι γνωστή. Ανέλαβε νεαρός μια ολιγάριθμη φάλαγγα του Αριστερού σκέλους του Δημοκρατικού τόξου, την μεγάλωσε σε Λεγεώνα, εις την οποίαν ενετάχθησαν και ολίγη Σάρα, αρκετή Μάρα και μπόλικο Κακό συναπάντημα! Πάλαιψε με ωνύχια και με δόντια, χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο και κατόρθωσε εν τέλει να αναγκάσει τον εφυέστατο Αντώνιον τον Αον και τον κυβερνητικό συνεταίρο του Ευάγγελον τον ευτραφή, να προβούν σε εκλογές-χωρίς ιδιαίτερο και σοβαρό λόγο-,τον Ιανουάριο. Βγήκε νικητής και Τροπαιούχος. Συνεταιρίστηκε με τον Παναή τον Καμμένο κι’ έκαμε ισχυρή Κυβέρνηση! Επί έξη μήνες έστελνε στις Βρυξέλλες τον Γιάνη με το ένα για να διαπραγματευθεί με τους δανειστές, αφού ο ίδιος δεν κατάφερε αμέσως-μετά την εκλογή του-, να αναγκάσει τους Ευρωπαίους να ικανοποιήσουν τα όνειρα του τα απίθανα, τα τάματά του προς τους ευφυείς Ελληνες! O Γιάνης-κύριος οίδεν-, ποιός ήταν ο ρόλος που έπαιξε και τι παγίδα εσχεδίαζε με διακεκριμενους αρκετούς διάσημους οικονομολόγους εξωχώριους! Κάποια στιγμή, ο Αλεξέϊ μυρίστηκε πως κάτι βρωμάει με δ’ αύτονε και τον εξωπέταξε από Υπουργό!! Πήγε τελικά ο ίδιος στους …«θεσμούς» και μετά 17ωρη φονική και σκληρή μάχη κατόρθωσε να συνθηκολογήσει, να υπογράψει ότι του σερβίρησαν -δηλαδή παράδοση άνευ όρων-, με αντάλλαγμα να περισόσουμε υπό βαρύτερα οικονομικά μέτρα, την έξοδο μας από την Ευρωζώνη!

Oταν ο Νικολάϊ, ο μπολεσεβίκος, ο μεγαλύτερος σε αριθμό αιγοπροβάτων, φύλαρχος της Λεγεώνας, είδε πως ο Αρχηγός όχι μόνο δεν έσχισε το μνημόνιο, αλλά υπέγραψε χειρότερο της προηγούμενης Κυβέρνησης, επαναστάτησε. Απέσυρε τις δυνάμεις του. O Αλεξέϊ έχασε τη δεδηλωμένη και ρίχνει τη χώρα σε Τρίτη εκλογή μέσα σ’ ένα επτάμηνο. Η ζημιά που προκύπτει απ’ όλους τους χειρισμούς της Κυβέρνησης του, αποτιμάται γύρω στα 90 δις Ε! O λαός υποφέρει αφάνταστα και θα πληρώσει το εγχείρημα της Αριστεράς. O Αλεξέϊ βάζει τα δυνατά του για να μην αποτελέσει «παρένθεση», το Κόμμα του!

Τον άκουσα πρόσφατα στην Πανελλαδική Συνδυάσκεψη, που μιλούσε στο πλήθος -που τον άκουγε προσεκτικά όπως τα πρόβατα που τα έχει ψήσει ο ήλιος όλη μέρα-, να αραδιάζει όοολα τα αμαρτήματα του, τα λάθη του, τις ζημιές στη Χώρα, να τα σερβίρει επιδέξια ….. επιτυχίες! Τέτοια περίπτωση φαύλου μηχανορράφου , δεν θυμάμαι σε πολιτικούς που αξιώθηκα στη ζωή μου να ακούσω! O μακαρίτης ο Αντρέας ήταν Αγιος μπροστά σ’ αυτόν …που έκλέψε ελαφρώς το ύφος.

Δήλωσε ο Αλέξης -στα πολλά και ευνόητα-, πως δεν πρόκειται μετά τις εκλογές αν δεν πάρει αυτοδυναμία, να συνεργαστεί με συστημικά κόμματα! Θα δούμε τι άλλο κακό μας περιμένει μ’ αυτόν τον Δον Κιχώτη που μας προέκυψε…

 

Το πρωτοσέλιδο του "Η"
Αναζήτηση
Περίπτερο
Δορυφόρος
Πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας και δείτε το σπίτι σας!
Το σπίτι σας και ολόκληρη τη γειτονιά σας μπορείτε να δείτε με μεγάλη ευκρίνεια μέσω της υπηρεσίας της Google “Show my street”. Μία εφαρμογή που κάποιους θα τους ενθουσιάσει, ενώ κάποιους άλλους μπορεί να τους τρομάξει! Για να δείτε το σπίτι σας μέσω της εφαρμογής, πατήστε ΕΔΩ
Δείτε Tv live
Διαφημίσεις
-->
-->
Web Design & Development by .LifeThink