Καλή παρουσία του ΝΟΑ στο Σχινιά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 η ομάδα Καγιάκ του ομίλου μας συμμετείχε σε αγώνες που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Μεθάνων σε συνδιοργάνωση με την Ομοσπονδία μας, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Σχινιά στον Μαραθώνα. 

Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν 10 σύλλογοι και έλαβαν μέρος 200 αθλητές, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ. Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 8 αθλητές- τριες, από τους οποίους διακρίθηκαν οι έξι κατέλαβαν θέσεις αρκετά ικανοποιητικές σε σύγκριση με την ηλικία τους, αλλά και το μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας τους λόγω της πανδημίας, και αυτό οφείλετε στον προπονητή τους, τον κ. Ντβούλιατ Βλάντι, ο οποίος σαν έμπειρος αθλητής και μέλος της Εθνικής Ελλάδος, κατόρθωσε να παρατάξει νέα παιδιά σε αγώνες. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη στις σπουδές του. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 

1. Συνοδινός Ελευθέριος, 3ος στα 200μ. κατηγορίας Παίδων Αρχαρίων

2. Κοκοτσάκης Αθανάσιος, 3ος στα 200μ. κατηγορία Αρχαρίων

3. Κουνάδη Σπυριδούλα, 4η στα 200μ. κατηγορία Κορασίδων Αρχαρίων 

4. Γαλιατσάτου Μελωδία, 5η στα 200μ. κατηγορία Κορασίδων Αρχαρίων

5. Βαλλιανάτος Αθανάσιος, 6ος στα 200μ. κατηγορία Προαγωνιστική Αγοριών

6. Βαλλιανάτος Σταύρος, 6ος στα 200μ. κατηγορία Προαγωνιστική Αγοριών

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές μας και τους γονείς τους που συμπαραστέκονται στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή πρόοδο. 

Με την ευκαιρία αυτή καλούμε όποιο παιδί επιθυμεί να έρθει κοντά μας και να χαρεί τη θάλασσα μαθαίνοντας το άθλημα του καγιάκ. 

ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΑ