Καμπάνια “Αναπνευστήρας για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς”

Μ. Θεοφιλάτου
Η καμπάνια “Αναπνευστήρας για το νοσοκομείο Κεφαλονιάς” έχει συγκεντρώσει πλέον 4365 Ευρώ από το στόχο των 7000 Ευρώ σε μια εβδομάδα… Ευχαριστούμε και πάλι τον κόσμο που έχει ήδη στηρίξει την προσπάθειά μας!
 
Δωρεές μπορείτε να κάνετε εδώ: https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/Ventilator-Kefalonia
 
Έχουμε όμως και σημαντικά νέα να μοιραστούμε:
 
1) το ποσό που είχε ήδη συγκεντρωθεί επαρκούσε για να στείλουμε προκαταβολή 3600 Ευρώ για αναπνευστήρα Puritan Bennett (PB) 560* από εταιρία ιατρικού εξοπλισμού στην Κρήτη. Το μηχάνημα θα έρθει μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την αποπληρωμή του.
 
2) Βρισκόμαστε τώρα στη διαδικασία αποδοχής της δωρεάς από το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς. Όταν ολοκληρωθούν επιτυχώς οι ενέργειες θα έχουμε εξασφαλίσει την απαλλαγή από ΦΠΑ λόγω δωρεάς. Αυτό σημαίνει πως το ποσό που απομένει για την αποπληρωμή του μηχανήματος είναι 2208,07 Ευρώ. Για την ολοκλήρωση της αγοράς λοιπόν τη στιγμή που γράφεται η ενημέρωση αυτή (Παρασκευή 3/4, 11:55 π.μ.) χρειαζόμαστε ακόμα 1443,07 Ευρώ, εφόσον βέβαια ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες. Εννοείται πως αν περισσέψουν χρήματα, το υπόλοιπο ποσό θα διατεθεί για αναλώσιμα ή άλλο εξοπλισμό κατόπιν συνεννόησης εκ νέου με το νοσοκομείο. Όταν ολοκληρωθεί η καμπάνια και παραδοθεί ο εξοπλισμός θα ακολουθήσει αναλυτική εκθεση ποσών για το κοινό στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. 
 
Επαναλαμβάνουμε εδώ τις οδηγίες για την πλατφόρμα giveandfund:
 
πατάμε πράσινο κουμπί DONATE
Ανοίγει καρτέλα και επιλέγουμε εγγραφή με Facebook, twitter ή google
ανοίγει νέα καρτέλα και συμπληρώνουμε το ποσό (μπορούμε να επιλέξουμε να είναι ορατό ή αόρατο για το ποσό και για το όνομα μας)
ανοίγει νέα καρτέλα για συμπλήρωση στοιχείων:
είδος κάρτας, αριθμό, ημερομηνία λήξης, τριψήφιο κωδικό πίσω μέρους κάρτας
καθώς και ονοματεπώνυμο, διεύθυνση τηλέφωνο και email
φτιάχνουμε ένα password και το συμπληρώνουμε 2 φορές (επιβεβαίωση)
πατάμε τέλος το κίτρινο κουμπί “agree and continue”. Βγάζει επιβεβαίωση της δωρεάς και μας έρχεται μέιλ με απόδειξη.
 

Πάμε δυνατά για να φτάσουμε το στόχο των 7000 Ευρώ!

 
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας, πατώντας το πράσινο κουμπί πάνω δεξιά στη σελίδα της καμπάνιας. Στην πλατφόρμα μπορείτε να μπείτε από εδώ: https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/Ventilator-Kefalonia?request_locale=el
 
Καλή δύναμη σε όλους!
 
Μίνα Θεοφιλάτου – Αναστασία Μουντάκη
Εκπαιδευτικοί
 
*περισσότερες λεπτομέρειες για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου μοντέλου μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://www.secnews.gr/218870/medtronic-sxediasmo-anapnefstira-covid-19/