Κεφαλληνιακός: Αντίο με νίκη επί του Φαέθωνα με 50-45

Το αντρικό του Κεφαλληνιακού στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν αποχαιρέτησε με νίκη την Α2 ΕΣΚΑ-Η, επί του Φαέθωνα με 50-45.

Η ομάδα του coach Αντωνάτου παρατάχθηκε για ακόμα μια φορά με πολλούς νεαρούς παίκτες από τις υποδομές του συλλόγου.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και οι μικροί σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους της ομάδας έδωσαν τα μέγιστα στην άμυνα και έφεραν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη ανεξαρτήτως βαθμολογικής κατάταξης.

Σημαντική νίκη γιατί συμβολίζει το μέλλον και την πορεία του συλλόγου και κυρίως  τη γενικότερη φιλοσοφία και αρχές του Κεφαλληνιακού.

ΚΑΟ (Αντωνάτος): Κουταβάς, Ζαπάντης, Μπλέτσος 1, Βαλλιανάτος 6, Λιόκαυτος 7 (2), Αγγούριας 4, Καραπέτσας 10, Μεγάλος, Κρητικός 6, Δαμκαλής 16, Τρίκαρδος, Ντούβαλης

Φαέθων (Ζάκκας): Γιαννακόπουλος 1, Μάρκος 30 (4), Λέτσιος 3, Κολοβός 2, Αδαμόπουλος 2, Ιωάννου 1, Παγώνης 6

Τα δεκάλεπτα: 12-13, 15-13, 8-7, 15-12.

  • Σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν μια μπασκετική γιορτή για την πόλη μας, η ομάδα μίνι του Κεφαλληνιακού αντιμετώπισε την αντίστοιχη του ΑΣΚ, απ’ την οποία έχασε 26-22.

Παίζοντας με πολύ πάθος και διάθεση όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο. Οι μικροί παίκτες του coach Αντωνάτου ήταν αρκετά άστοχοι σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές, ωστόσο οι προσπάθειες για καλάθι ήταν πολλές και σωστές και το πιο σημαντικό από την πλειοψηφία των παιδιών.