Κληρώσεις Κυπέλλου και προγραμματισμός Playoffs B’ Kατηγορίας

Πραγματοποιήθηκε προχθές στα γραφεία της ΕΠΣΚΙ στο Αργοστόλι, η κλήρωση του τοπικού κυπέλλου Α’ Φάσης, 3ης σειράς 2018-2019, με την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων που συνεχίζουν στον θεσμό.

Την κλήρωση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. και Κ.Ε. κ. Γεράσιμος Καραντινός παρόντων των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Ψαρρά και Λιακόπουλου.

Παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των ομάδων: Πρόννων Σπ. Σολωμός, Παλληξουριακού Στ. Λυκούδης και ο προπονητής του Πυλαριακού Κ. Βιτωράτος, προπονητές παράγοντες και ποδοσφαιριστές. Δεν υπήρχε εκπρόσωπος από τον Εύγερο.

Στην αίθουσα, παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της διοργανώτριας κ. Θέμης Βαλσαμής.

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι 4 ομάδες που έχουν προκριθεί: Παλληξουριακός, Εύγερος, Πρόννοι από την Α’ κατηγορία, και ο Πυλαριακός από την Β’, ο οποίος είχε περάσει χωρίς αγώνα από την 2η σειρά. Αντίπαλοι κληρώθηκαν: Εύγερος-Πυλαριακός και Πρόννοι-Παλληξουριακός.

Στιγμιότυπο από την Κλήρωση του Κυπέλλου (φωτό sportsthea)

Τα παιχνίδια είναι μονά, θα διεξαχθούν σε ουδέτερες έδρες και οι αγώνες θα ορισθούν άμεσα, όπως ανέφερε ο κ. Καραντινός.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί κάποιος ισόπαλος θα δοθεί ημίωρη παράταση και αν και εκεί δεν αναδειχθεί ο φιναλίστ τότε η διαδικασία θα συνεχιστεί με την εκτέλεση πέναλτι μέχρι να ανακηρυχθεί νικητής.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των αγώνων κατάταξης του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.

Στην τελική 4αδα των playoffs έχουν περάσει οι ομάδες των Πυλαριακού, Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, Ερίσου και Εθνοφρουρού.

Παραβρέθηκαν από πλευράς Σωματείων οι εκπρόσωποι τους κ.κ. Γ. Χαϊδεμένος πρόεδρος Ερίσου, οι προπονητές των Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και Πυλαριακού κ.κ. Τ. Φωής και Κ. Βιτωράτος αντίστοιχα. Δεν εκπροσωπήθηκε από κανέναν ο Εθνοφρουρός.

Το μίνι αυτό πρωτάθλημα, όπως ανέφερε ο κ. Καραντινός, θα κάνει αυλαία το Σαββατοκύριακο 23-24/3/2019. Το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική:

  •  Εθνοφρουρός-Eρισος
  •  Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς-Πυλαριακός

2η αγωνιστική:

  •  Εθνοφρουρός-Πυλαριακός
  •  Ερισος-Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

3η αγωνιστική:

  •  Πυλαριακός-Ερισος
  •  Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς-Εθνοφρουρός

Στον β’ γύρο οι αγώνες θα διεξαχθούν αντίστροφα.