Κράτος και Eθνος!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

 ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ: Ακόμα “Zαλιζόμαστε” μπροστά στους όρους “Κράτος” και “Έθνος”! Ακόμα!! NAI, το Κράτος μας είναι ΑΘΛΙΟ!! TO Έθνος μας όμως, ήταν και είναι ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ!! ΓΙΑ τα Μνημόνιά μας, την ανεργία μας και τα γενικότερα χάλια μας, δεν ευθύνονται ο …Αθανάσιος Διάκος, ο …Παπαφλέσσας ή ο …Κολοκοτρώνης!!

 KAI ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ  ότι, ο αγνά και απλά Πατριωτικά φρονών υπέρ του Έθνους του, “Δεξιός”, “Κεντρώος” ή “Αριστερός”, ο πιστεύων στα Ιδανικά του Έθνους του, ο τιμών τους ήρωές του, αυτούς που όντως έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα τους, ο σεβόμενος την Σημαία του, ο λάτρης της Γλώσσης και του Πολιτισμού του, δηλαδή και εν προκειμένω ο “Εθνικόφρων” πρέπει να νοιώθει …”φασίστας”! ΝΑ …αισχύνεται! Να νοιώθει …”ένοχος”!!

 ΕΠΕΙΔΗ έτσι του …λένε! Επειδή έτσι τον “θέλει” η άθλια Προπαγάνδα των Απάτριδων, που όμως κυνηγούν …Θώκους!!

 ΕΠΕΙΔΗ έτσι επιτάσσει, συχνάκις, η …”μόδα”! ΕΠΕΙΔΗ έτσι “βολεύει” η ιδιαζόντως “ΠΟΝΗΡΗ”, οπωσδήποτε ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ χρήσις των όρων της μεγαλειώδους, της ανεπανάληπτης γλώσσης μας!

 ΟΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ, οι μισούντες ό,τι το Εθνικό, οι επαγγελματίες αρνητές της Εθνικής μας υπόστασης, οι πολέμιοι κάθε Εθνικού στοιχείου, ΟΛΟΙ αυτοί οι “Έλληνες”, είναι αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ να εντρέπονται!!

 ΘΑ επιμείνω, γιατί πολύ λίγα άλλα, στην ζωήν μας, διαδραματίζουν τόσο σπουδαίον ρόλον!!!