Λαμπερή βραδιά στο Θέατρο. Ο Δήμος Κεφαλονιάς έκοψε την πίτα του

Μιά λαμπερή βραδιά, πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Θέατρο Κεφαλονιάς για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου, με τη συμμετοχή των Φιλαρμονικών Σχολών της ΚΕΔΗΚΕ, “Χαρίλαος Χωραφάς” (Λειβαθούς) και “Διονύσιος Λαυράγκας” (Αργοστολίου).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση, με ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τη πορεία της Δημοτικής Αρχής. Ο κ. Παρίσης ευχαρίστησε όσους δουλεύουν καθημερινά για τον Δήμο, ενώ παράλληλα τόνισε πως σε αυτά τα 2,5 χρόνια που απομένουν στην Δημοτική Αρχή είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουν όλοι μαζί να βγάλουν τον Δήμο από τις δύσκολες καταστάσεις.

Στη συνέχεια ακολούθησε το πρώτο μέρος της συναυλίας με την Φιλαρμονική Σχολή “Χαρίλαος Χωραφάς” και τον Μαέστρο της κ. Γρηγόρη Βαγγελάτο η οποία χάρισε όμορφες πρωτοχρονιάτικες στιγμές στον κόσμο που παρακολουθούσε.

Αμέσως μετά ακολούθησε η κοπή της πίτας με την ευλογία του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.Δημητρίου, ο οποίος τόνισε ότι “το ήθος ενός ατόμου δοκιμάζεται μέσα στο χρόνο, έτσι το ελληνικό και ελληνοορθόδοξο ήθος, που έχει δοκιμαστεί τόσες φορές και τα έχει καταφέρει και στο παρελθόν, σίγουρα θα τα καταφέρει και τώρα”.

Ο Μητροπολίτης και ο δήμαρχος έκοψαν μαζί την πίτα, ευχόμενοι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Ακολούθησε η συνέχεια της συναυλίας με την Φιλαρμονική Σχολή Αργοστολίου “Διονύσιος Λαυράγκας” με την καθοδήγηση του Μαέστρου της κ. Βασίλη Περλικίδη.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν ο ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Διονύσης Λυκούδης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο αντιδήμαρχος Πυλαρέων κ. Γεράσιμος Αλυσανδράτος, ο αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων κ. Νίκος Παπαδάτος, ο αντιδήμαρχος Παλικής κ. Αλέξανδρος Μοσχονάς, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγελος Κωνσταντάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ανουσάκης, ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ κ. Διονύσης Κοκόσης, ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ κ. Μιχάλης Γάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου κ. Γεράσιμος Αποστολάτος, οι δ.σ. κ.κ. Σπύρος Σολωμός, Ηλίας Κουρκουμέλης, Παναγής Βανδώρος, ο Λιμενάρχης κ. Γιώργος Καλιτσουνάκης κ.ά.