Μελάνια: Έτσι έκανα σεξ με τον Τραμπ!

Ήταν το 1999  όταν η Μελάνια Τραμπ έκανε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική ζωή που είχε με τον σύντροφο της, Ντόναλντ, στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν.

Ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ μιλούσε για την επιθυμία του να γίνει πρόεδρος, η Μελάνια ήταν πιο… πιπεράτη. Τη στιγμή που ήταν στην τηλεφωνική γραμμή, ο αθυρόστομος παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για τη σεξουαλική της ζωή με τον Τραμπ αλλά και για το τι φορούσε!

«Γεια σου, τι κάνεις;», ξεκίνησε η Μελάνια με τον Στερν να της απαντά: «Είσαι πολύ σέξι!». Η Μελάνια τον ευχαριστεί και εκείνος συνεχίζει: «έχω δει φωτογραφίες σου και δεν μπορώ να το πιστέψω, είσαι σαν όνειρο. Είσαι τόσο καυτή».

Τότε η Μελάνια του πέταξε το μπαλάκι λέγοντας του: «οπότε θα έρθεις και συ μαζί μας;» με τον παρουσιαστή να μην χάνει ευκαιρία και να απαντά: «ναι μωρό μου. Να σου ζητήσω κάτι, θέλω να βάλεις τα πιο σέξι ρούχα σου. Τι θα φορέσεις;» και η Πρώτη Κυρία του απάντησε: «οκ, κανένα πρόβλημα. Δεν θα σου πω, θα δεις».

Ο Στερν πήγε τη συζήτηση ένα βήμα παραπέρα: «Να σε ρωτήσω, τι φοράς τώρα;» με την Μελάνια να απαντά: «όχι πολλά».

«Είσαι γυμνή;» την ρωτά ο παρουσιαστής για να πάρει την απάντηση «σχεδόν!».

«Έχω ήδη κατεβάσει το παντελόνι μου» έλεγε ο Στερν στην Μελάνια και τότε ένας από το στούντιο του φωνάζει: «Αυτό είναι το κορίτσι του Ντόναλντ, να βρεις δικό σου».

Η συζήτηση Μελάνια-Χάουαρντ συνεχίζεται για να την ρωτήσει ο παρουσιαστής για τη σχέση της με τον Τραμπ. «Είσαι ερωτευμένη με τον Ντόναλντ;» ρωτά, για να πάρει την απάντηση «ναι, περνάμε πολύ ωραία».

Ο Στερν ρωτά για το γάμο της με τον μεγιστάνα, η Μελάνια αποφεύγει να απαντήσει και τότε της λέει: «Τι κάνετε; Κάθε βράδυ κάνετε σεξ;» για να του απαντήσει η Μελάνια: «Είναι αλήθεια, περνάμε εξαιρετικά». Ο Στερν επέμεινε: «Κάνετε κάθε βράδυ σεξ;» και η Μελάνια του απάντησε «και ακόμα περισσότερο!».

(fimotro.gr)