Νέες δυνατότητες πληρωμής λογαριασμών της ΔΕΗ – Οι νέες υπηρεσίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες

Tη δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών ρεύματος μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ καθώς και σε τερματικά POS που θα εγκατασταθούν στα υποκαταστήματα της επιχείρησης θα παράσχει σύντομα η ΔΕΗ στους καταναλωτές.

Ειδικότερα, με τις υπηρεσίες e-pos και pos, οι πελάτες της ΔΕΗ θα έχουν τη δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών τους, με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ (www.dei.gr), είτε μέσω των συσκευών POS που θα εγκατασταθούν σύντομα στα καταστήματα της ΔΕΗ.

Οι νέες υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες, μετά την ολοκλήρωση του μειοδοτικού διαγωνισμού που θα προκηρύξει η ΔΕΗ η οποία έχει ήδη αναπτύξει το απαιτούμενο λογισμικό.

Ως τώρα οι λογαριασμοί ρεύματος μπορούν να εξοφληθούν στα 101 καταστήματα της ΔΕΗ πανελλαδικά, σε τράπεζες (ΑΤΜ, e-banking, phone banking, πάγια τραπεζική εντολή), στα καταστήματα των ΕΛΤΑ, σε συμβεβλημένους συνεργάτες (όπως τα σούπερ μάρκετ, τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, κλπ), καθώς επίσης και μέσω της υπηρεσίας e-bill της ΔΕΗ για τους χρήστες του e-banking.

(newsbeast.gr)