ΝΑ ΖΗΤΗΣOΥΝ, ΤΑΠΕΙΝΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εύκολο να συμφωνήσουν όλοι, ειδικά με μερικές των διαπιστώσεών μου! Τις διαβάζουν όμως!
ΑΥΤO είναι το μόνο σημαντικό της υπόθεσης! Αναγνωρίζουν την σκληρή πραγματικότητα! Καταλαβαίνω ότι “δεσμεύονται”! Το νοιώθω! Μου το λένε και μου το “λένε”, με κάθε τρόπο! Ακόμα και με κάθε συμφωνίαν τους, ως προς τα …”ανώδυνα” για τους ιδίους!
Αναγνωρίζουν, αναμφίβολα, την οδυνηρή αλήθεια! Ενοχλούνται, το ξέρω και ειλικρινά λυπούμαι! Αρκετές από τις δημοσιεύσεις “πληγώνουν”! Θίγουν τους αποκλειστκά και τυφλά αφοσιωμένους στο κομματικό τους “μανδρίον” και μόνον!!
Oσους δεν έχουν την δύναμη να ξεφύγουν, από την “θανατηφόρα” μέγγενη του “θεόστραβου”, του τόσο επικίνδυνου για την Χώραν μας, για την Δημοκρατίαν μας, για το μέλλον του ταλαιπωρημένου λαού μας, άκρατου κομματισμού!
Πρέπει όμως να λέγονται, κάποια πράγματα! Τα σοβαρότερα εκείνων των οποίων ένεκεν, Πατρίδα μας και λαός μας υποφέρουν! Επί δεκαετίες πολλές! Όχι μόνον από πιο πρόσφατα λάθη, των Πολιτικών μας!
ΓΙΑΤΙ, από εκεί “ξεκινούν” πλείστα όσα των δεινών μας! Αν όχι όλα τους! Τουλάχιστον, ας το γνωρίζουν οι έτσι ένοχα, οι έτσι επίμονα, έτσι αλαζονικά και προκλητικά προς την κοινήν μας λογικήν δρώντες – διαβιούντες! Ας ξέρουν την τεράστια ευθύνη των, έναντι ημών όλων!

Και ας ζητούν ενίοτε, ταπεινά και με την κεφαλήν προς το έδαφος, ταπεινά και ανθρώπινα, την συγνώμη όσων η “τακτική” τους κατέστρεψε και καταστρέφει!

ΠΡΕΠΕΙ! ΠΡΕΠΕΙ!!