Ξέφυγε κιόλας 4 βαθμούς! Ο Παλληξουριακός νίκησε 2-0 τα Διλινάτα και βλέπει Γ’ Εθνική

Ο Πρωταθλητής κανονικής περιόδου Παλληξουριακός νίκησε 2-0 τα Διλινάτα την Κυριακή στα Φαρακλάτα κι’ έδειξε από το πρώτο κιόλας ματς των μπαράζ της Α’ Κατηγορίας ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Οι «Ερυθρόλευκοι» της Παλικής εκμεταλλεύθηκαν έτσι και την ήττα της Εικοσιμίας από τους «Κυανόλευκους» και έχουν έναν «αέρα» +4 βαθμών από τον 2ο πλέον Παγκέ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, αλλά στην επανάληψη ο Παλληξουριακός «ανέβασε στροφές» και επιβλήθηκε δίκαια, χάνοντας μάλιστα και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Οι νικητές άνοιξαν το σκορ στο 47’ με ένα δυνατό σούτ του Αλ. Λυκούδη απο το ύψος της περιοχής. ενώ το τελικό 2-0 έγινε στο 78’ με πλασέ του πρωτου σκόρερ του Πρωταθλήματος Γερ. Πολλάκη.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σπύρου Μαγουλά (Ι. Καπογιαννάτος, Ι. Κώτσης).

Παλληξουριακός (Σπύρος Παπαδάτος): Μαρκαντωνάτος, Ζερβός, Λούλουδας, Λυκούδης, Κόμητας, Ζάβαλης, Πολλάκης (88’ Μαρινάκης), Μαυροειδής, Μουρελάτος (73’ Μπαλάσκας), Μπράτι (82’ Καμινάρης), Αραβαντινός.

Διλινάτα (Ρέτζι Γκόνι): Πετεινάτος, Χριστόπουλος (79’ Αναλυτής Σ.), Στεφανάτος, Τζωρτζάτος Δ. (64’ Κατσούρης), Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Γ. (73’ Καλαφάτης), Πολλλάτος, Εμιλιάνο, Τζωρτζάτος Χρ., Βαγγελάτος, Χασάι.

Φάση από τον αγώνα Παλληξουριακού-Διλινάτα (φωτό από sportsthea.gr)

Μεγάλη νίκη ο Παγκέ 4-1 την 21α και 2ος


Μεγάλη νίκη πέτυχε προχθές ο Παγκεφαλληνιακός, όπου μέσα στις Κεραμειές νίκησε την Εικοσιμία με 4-1 στο πρώτο ματς για τα μπαράζ της Α’ Κατηγορίας και πέρασε αυτός στη 2η θέση της βαθμολογίας με 3β.

Στην αρχή του ματς η Εικοσιμία είχε φλύαρη υπεροχή, αλλά γενικά ο Παγκέ πατούσε καλυτερα μέσα στο γήπεδο.

Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Παγκέ με κεφαλιά του Παπαδημητρόπουλου ενώ το 2-0 έγινε στο 40’ με πλασέ του Ντεντλάλα.

Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους η Εικοσιμία θα μειώσει στο 45+2’ με κεφαλιά του Μπούσι, αλλά ο Παγκέ θα κάνει το 3-1 στο 60’ με δυνατό σουτ του Βουκελάτου.

Το τελικό 4-1 θα κάνει στο 72’ ο Ντεντλάλα με πλασέ.

Καλή η διαιτησία του κ. Δ. Βασιλόπουλου (Ε. Μενεγάτος, Κ. Κιόσης).

Παγκεφ/κός (Θ. Βουκελάτος): Ceca, Βασιλάκης (70’ λ.τ. Παπαναστασάτος Κ.), Κλειτογιάννης, Παπαδημητρόπουλος (75’ λ.τ. Μούκα), Τριανταφυλλίδης Ε. (75’ Παγουλάτος), Νεστερένκο, Ζαμπαύτης, Αρμάντο, Ντεντλάλα, Τούρλας, Βουκελάτος.

Εικοσιμία (Δ. Ζησιμάτος): Κουστουμπάρδης, Κουμαριώτης, Αποστολάτος, Κορσιάνος, Καμπανός, Αντωνάτος (77’ Μανέντης), Μπούσι, Πολλάτος Αλ., Χρηστάτος, Καπλάνης (57’ Μινέτος Ι.), Ψάλτης (39’ λ.τ. Μαρκαντωνάτος).


Μετά 3 χρόνια τα Ομαλά ξανά στην Α’ Κατηγορία


Νίκη ανόδου στην Α’ Κατηγορία, πέτυχαν το Σάββατο στις Κεραμειές τα Ομαλά, επικρατώντας του Ηρακλή Πρόννων με σκορ 2-1. Με την επιτυχία αυτή, η ομάδα του Αγίου γυρίζει στην Α’ Κατηγορία μετά από τρία χρόνια!

Στο πρώτο 45λεπτο τα Ομαλά ήταν ανώτερα και κυκλοφορούσαν μπάλα, με αποτέλεσμα να πετύχουν δυο γκολ, πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο, οπότε πήραν και το «πάνω χέρι» στο παιχνίδι.

Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να βρει τον ρυθμό του, με αποτέλεσμα να μην είναι απειλητικός απέναντι στην εστία του Παπαστεργίου.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Ψυμούλης στο 13’ με ωραίο σουτ και ο Καραντινός-Νεόφυτος στο 17’ με πλασέ.

Ο Ηρακλής μείωσε με αυτογκόλ του Λ. Νεόφυτου, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τον Παπαστεργίου στο 31’ και με τον Κ. Στάβερη στο 59’.

Καλή η διαιτησία του κ. Ελ. Μενεγάτου (Π. Κομητόπουλος, Γ. Γασπαράτος).

Ομαλά (Δ. Βαλεντής): Παπαστεργίου, Σέρρας, Νεόφυτος Λ., Σίμο, Νεόφυτος Χ., Καραντινός-Νεόφυτος (90’ Μαζαράκης), Μινέτος, Τσακαρισιάνος Χρ., Βαλεντής, Τζάκης, Ψυμούλης (32’ λ.τ. Γαλιατσάτος).

Ηρακλής Πρόννων (Σπ. Τζωρτζάτος): Κρητικός, Μηλιαρέσης, Δημητράτος, Μέργιανος (60’ Καχρίλας), Στάβερης Ν., Ρασσιάς Γ., Ραπάι, Πούλος, Γκαζάρ, Στάβερης Κ., Λυμπεράτος.


Mε χατ-τρικ του «γερόλυκου» οι Πρόννοι ανέβηκαν στην Α’


Με χατ-τρικ του Κυριάκου Κουρκουμέλη οι Πρόννοι γύρισαν το Σάββατο στην Α’ Κατηγορία, νικώντας στις Κεραμειές τον ΠΑΟ Κεφαλονιάς με 3-0.

Το ματς ήταν αρκετά καλό, και οι Πρόννοι ήταν καλύτεροι και νίκησαν δίκαια.

Το σκορ άνοιξε στο 22’ με ψύχραιμο σουτ του Κυριάκου Κουρκουμέλη, ενώ το 2-0 έγινε στο 64’ από τον ίδιο σκόρερ με κοντινό πλασέ.

Το τελικό 3-0 πέτυχε ο «γερόλυκος» της ομάδας των Πρόννων στο 81’, επίσης με κοντινό πλασέ.

Καλή η διαιτησία του κ. Δ. Βασιλόπουλου (Ε. Θανάσης, Ι. Καπογιαννόπουλος).

Πρόννοι: (Δ. Κουρκουμέλης), Καστής, Χιόνης, Μπεσλίκας, Τραυλός, Κουρκουμέλης Χρ. (81’ Ζήσος), Κατσιλίδης, Ζαπάντης, Σπαθής Ε. (65’ Μικελάτος), Αναγνλωστης (τ7’ Λιναρδάτος), Κουρκουμέλης Κυρ., Κουρκουμέλης Σπ..

ΠΑΟ Κεφαλονιάς: (Τ. Φωής), Κατερέλος, Παγουλάτος (54’ Λουλάι), Κλωνής (76’ Παπαδάκης), Κράλης, Καλογηράτος, Απέργης, Περαματζής, Βοροκλινιώτης, Μπάμπης Γ., Μπάμπης Σ. (81’ Beshaj), Σπαθής.

Φάση από τον αγώνα Πρόννοι-ΠΑΟ Κεφαλονιάς (φωτό από sportsthea.gr)