Οι …«προδότες νέοι»!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ τον καλόν ηθοποιόν, τον κον Καζάκον, να αναφέρεται στους …”Προδότες Νέους “που …”εγκαταλείπουν την Πατρίδα τους” για να επιβιώσουν και δεν επίστευα στα μάτια μου και στα αυτιά μου!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η πανωλεθρία μυαλού, η Πνευματική ζημία, που μπορεί να “κτυπήσει” ανα πάσαν στιγμήν, τον οιονδήποτε από εμάς, αν, ειδικά στα γεράματά μας, εξακολουθούμε να σκεπτόμαστε και επιπολαίως να εκφραζόμαστε, με τόσο …έντονα “χρωματισμένη” σκέψη και γλώσσα!

ΕΙΤΕ “κόκκινη” είτε “μπλε” είτε “πράσινη” είτε οιουδήποτε άλλου τέτοιου “χρώματος” που μόνο “τυφλώνει”, τρελαίνει, φανατίζει και τελικά εκθέτει τον άνθρωπον ανεπανόρθωτα!

ΟΠΟΙΟΣ κι’ αν αυτός είναι!!


Τι περιμένουν;


Ο ΤΡΟΜΟΣ ο γνωστός, με χαρακτηριστική ευκολία και ταχύτητα, παντού εξαπλώνεται!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, αφού πολύ περιορισμένες αποδεικνύονται οι δυνατότητες καταπολέμησης και παύσης του, αφού το φοβερό αυτόν είδος του ΑΔΙΚΟΥ εναντίον της ανθρώπινης ηρεμίας και ζωής, κυριαρχεί, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνουν τα Κράτη, προκειμένου να περιορισθεί το γνωστόν και καθημερινόν ΑΔΙΚΟΝ εναντίον του μέσου, ανυπεράσπιστου, καταπιεζόμενου βάρβαρα, ειδικά χρηματο-οικονομικά, πεινασμένου και διψασμένου, Πολίτου;

ΠΡΙΝ …”συμπράξουν” εμμέσως πλην σαφέστατα, τα απελπισμένα αυτά θύματα, τα τέτοια εκατομμύρια, με τους άλλους, του άλλου ΑΔΙΚΟΥ;

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;