Ο αντιδήμαρχος Ερίσου Κωνσταντίνος Κοντογούρης απαντά στις κυρίες Ελένη Χιόνη και Ελπίδα Κατσαίτη

Κυρία Χιόνη,
Σαν «έμπειρη» δημοσιογράφος που είστε κάνετε για δεύτερη φορά λάθος γιατί οι πηγές σας δεν είναι διασταυρωμένες.
Για δεύτερη φορά ο άνθρωπος που σας ενημέρώνει δεν έχει όνομα. O κύριος Oδυσσέας Τσελέντης μετέφερε το νερό στο Φισκάρδο και για κάποιους λόγους δεν είχε τα απαραίτητα δηκαιολογητικά. Το νερό είτε σας αρέσει, είτε όχι ήρθε στο Φισκάρδο και μην προσπαθείτε να δημιουργείτε δήθεν καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν.
Oσο για τη μεταγραφή μου στο ψηφοδέλτιο του Αλέκου Παρίση (που πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο που αναφέρεστε στο πρόσωπο του, θα έχετε τους λόγους σας) να σας ενημερώσω ότι οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν χρωματίζονται, άρα δεν υπάρχει μεταγραφή, αλλά μόνο η εκτίμηση στο πρόσωπο του Αλέκου Παρίση και του αντιδήμαρχου Διονύση Λυκούδη.
Φαντάζομαι την πίκρα των ολίγων που πρέπει να μας ανέχονται για αυτή την πενταετία και με τον ίδιο Συνδυασμό θα μας ανεχτείτε και την επόμενη.

Αντιδήμαρχος
Κωνσταντίνος Κοντογούρης

Κυρία Κατσαϊτη,
Όλοι έχουμε παρελθόν, παρόν και μέλλον.
Εσείς, κυρία πρώην πρόεδρε του Λιμενικού Ταμείου, που γνωρίζετε πάρα πολύ καλά απ’ ότι βλέπω τα προβλήματα του Φισκάρδου αν και η θητεία σας ήταν πολύ σύντομή θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες με αφορμή τα σχόλια σας στο facebook ότι φοβάμαι.
Πρώτον για ποιό λόγο κατά τη σύντομη θητεία σας νοικιάζατε αυθαίρετους χώρους με αριθμό πρωτοκόλλου Κατεδάφισεις;
Δεύτερον, όταν ήλθε ο νόμος για τις νομιμοποιήσεις των αυθαίρετων που λέτε, γιατί δεν τα νομιμοποιήσατε; Ξέχασα, είχατε πάει διακοπές!!!
Επειδή, λοιπόν, έχω ελάχιστη μνήμη, μπορείτε να μου πείτε τη σύντομη θητεία σας που είσασταν πρόεδρος τι έργα κάνατε στο Φισκάρδο;
Σας παρακαλώ να πείτε αυτά που για ευνόητους λόγους δε λέτε.
Όσον αφορά την «τεράστια» προσφορά σας στο Λιμενικο Ταμείο, ο νυν πρόεδρος Γιώργος Τζωρτζάτος προσπαθεί να κάνει αυτά που εσείς δεν ήσασταν σε θέση.

Αντιδήμαρχος
Κωνσταντίνος Κοντογούρης

xioni 2
Ελ. Χιόνη
katsaiti_el
Ελ. Κατσαϊτης
kontogouris kostas
Κ. Κοντογούρης