Ο Βασιλιάς της Μαλαισίας «παραιτείται» μετά τον γάμο του με μοντέλο που είχε κάνει σεξ στην τηλεόραση!

H αιφνίδια παραίτηση έρχεται μόλις δύο μήνες μετά τον γάμο του Μωάμεθ του Ε’ με την 25χρονη Ρωσίδα καλλονή – Το σκανδαλώδες παρελθόν της Οξάνα Βοεβοντίνα μπορεί να κρύβεται πίσω από την πρωτοφανή απόφαση.

Μυστήριο καλύπτει την αιφνίδια παραίτηση του Βασιλιά Σουλτάνου Μωάμεθ του Ε’ από τον θρόνο της Μαλαισίας, τρία ολόκληρα χρόνια πριν από τη λήξη της «θητείας» του.
Ο 49χρονος βασιλιάς ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι παραιτείται από τον θρόνο, στον οποίο εναλλάσσονται ανά πενταετία οι εννέα κληρονόμοι του βασιλικού αξιώματος, βάσει ενός συστήματος διαδοχής μοναδικού στον πλανήτη.
Η αιφνίδια αυτή παραίτηση του μονάρχη συνιστά πρωτοφανή εξέλιξη στην ασιατική χώρα, που κέρδισε την ανεξαρτησία της από τη Βρετανία το 1957.
Η ανακοίνωση του Μωάμεθ του Ε’ δεν προσέφερε την παραμικρή δικαιολογία για την απόφασή του να απαρνηθεί το στέμμα.
Ωστόσο υπάρχουν δημοσιεύματα που συνδέουν αυτήν την απόφαση του μονάρχη με τον πρόσφατο γάμο του που «σκανδάλισε» τους κύκλους του παλατιού, καθώς η νύφη ήταν όχι μόνο 24 χρόνια μικρότερη, αλλά είχε και κάπως… αμφιλεγόμενο παρελθόν.

Ο Βασιλιάς Σουλτάνος Μωάμεθ, κυβερνήτης της νοτιοανατολικής πολιτείας Κελαντάν, διαδέχθηκε τον προηγούμενο βασιλιά στον θρόνο τον Δεκέμβρη του 2016 και ήταν ένας από τους νεότερους μονάρχες που βρέθηκαν ποτέ στο πηδάλιο της χώρας.

Πριν από δύο μήνες, ο Μωάμεθ ο Ε’ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Ρωσίδα καλλονή Οξάνα Βοεβοντίνα, πρώην «Μις Μόσχα», η οποία ασπάστηκε το Ισλάμ για να γίνει βασίλισσα της Μαλαισίας – έστω και για λίγα χρόνια.
Оксана Воеводина Мисс Москва 2015
Φωτογραφίες από την πολυτελή τελετή έκαναν τότε γύρο του διαδικτύου, αιφνιδιάζοντας την κοινή γνώμη, που δεν γνώριζε τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή για τις προθέσεις του Μαλαισιανού μονάρχη.

Τον ίδιο μήνα ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι ο Βασιλιάς θα απουσίαζε μερικές μέρες λόγω «ιατρικού ζητήματος», το οποίο πολλοί συνδύασαν με την φημολογούμενη επίσκεψη της 25χρονης Ρωσίδας σε κλινική γονιμότητας.

Η Οξάνα Βοεβοντίνα κέρδισε τον τίτλο της Μις Μόσχα το 2015. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μοντέλο στην Κίνα και την Ταϊλάνδη.
oksana

oksana-2

Σύμφωνα με την Κομσομόλσκαγια Πράβντα, μετά την συμμετοχή της στα καλλιστεία η νεαρή είχε συμμετάσχει για ένα διάστημα σε ριάλιτι της ρωσικής τηλεόρασης, όπου είχε σοκάρει τους συμπαίκτες της «κάνοντας σεξ μέσα στην πισίνα».

pisina-photos
(protothema.gr)