Ο κώδων ήχησε!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ!

➔Ο ΚΩΔΩΝ, για την …εσπευσμένη συνάθροιση των αμνών», και τον βέβαιον…εγκλεισμόν τους, εις τα διάφορα- πάντοτε καταλλήλως διαμορφωμένα- κομματικά μανδρία …ήχησε!

➔«ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» και «λοχαγοί» αρτιότατα εκπαιδευθέντες «ινστρούχτορες» (κατά την …νεο-κουλτουράρικη …έκδοση), του αεί «ταλαιπωρημένου» γλωσσικού μας συνονθυλεύματος, οσφυο-κάμπτονται, μέχρι …τραυματισμού, της σπονδυλικής τους στήλης, πάνω από τους ειδικούς και για τις περιστάσεις …καταλόγους τους, μετρούντες επιμόνως και αδιαλείπτως …«κεφάλια», τα οποία θεωρούν,ήδη, δικά τους, ή έτοιμα να …στραφούν προς το μέρος τους!.

➔Η ΑΛΗΘΕΙΑ …«κυρτώνει», κάμπτεται, στρεβλώνεται και διαστρεβλώνεται, και τη θέση της- τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές- προσφέρει στην αφθονίαν, των -έστω και κατά «πολιτικήν ανάγκην»- μεγάλων, ασυγχώρητων, ψευδών!

➔ΕΤΣΙ, όλοι εμείς οι …βελάζοντες και μη…«αμνοί», θα βαρεθούμε να ακούμε για την …«χλωρασιά» που μπροστά μας και …άφθονη, σύντομα, θα …απλωθεί!

➔ΟΙ προσδοκίες μας θα γίνουν «πτερωτές», και εύκολα θα αποδειχθούν ικανές να σκεπάσουν τα κατάμαυρα σύννεφα, που μονίμως μας απειλούν, με κάθε είδους …όξινη βροχή, τέτοια και αποκλειστικά …ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

➔ΠΛΗΘΗ ψηφοφόρων, για μία ακόμα φορά, θα γίνουν – ακούσιοι ή εκούσιοι – μάρτυρες, θεατές και ακροατές, υποψηφίων «υπηρετών» τους, οι οποίοι, ακούραστα, θα αψιμαχούν, θα σκιαμαχούν, με το ίδιο το …είδωλό τους!

➔ΤΟ καθήκον μας να συμμετέχουμε στην εκάστοτε τέτοια εορτήν της ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ Δημοκρατίας μας, είναι ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ!

➔ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ όμως να γνωρίζουμε, κατά το δυνατόν, ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ συμμετέχουμε! Τι επιδιώκουμε και τι, προ των ιδίων, των οφθαλμών μας, και κάθε φορά, διακυβεύεται!

➔ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!