Ο οίκος Louis Vuitton λανσάρει μοδάτη προσωπίδα για τον κορωνοϊό. Κοστίζει σχεδόν 1.000 δολάρια

Ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι η μάσκα προσώπου βοηθά στην προστασία ενάντια στον κορωνοϊό. Αν όμως είναι να φορέσετε μάσκα, φροντίστε να είστε τουλάχιστον μοδάτοι. Έτσι σκέφτηκε ο οίκος μόδας Louis Vuitton, που θα κυκλοφορήσει μια προσωπίδα με το γνωστό μονόγραμμα του.

Ο οίκος μόδας Louis Vuitton συγκεκριμένα, ετοιμάζεται να λανσάρει στις 30 Οκτωβρίου, μια πλαστική προσωπίδα αξίας 961 δολαρίων και η οποία θα πωλείται σε επιλεγμένα σημεία, ως μέρος της καμπάνιας 2021 Cruise Collection.

«Μια προσωπίδα προστατευτική και κομψή»

Μάλιστα, η Louis Vuitton περιγράφει την προσωπίδα ως ένα «εντυπωσιακό κομμάτι, τόσο προστατευτικό όσο και κομψό». Το σκληρό πλαστικό κάλυμμα μπορεί να αναδιπλωθεί και να χρησιμοποιηθεί και ως γείσο ενώ διαθέτει το χρυσό, ανάγλυφο μονόγραμμα LV. Επειδή όμως την πληρώνεται πολύ ακριβά, το πλαστικό μέρος της προσωπίδας, σας προστατεύει και από τις ακτίνες του ήλιου. Πώς; Το διαυγές κάλυμμα αλλάζει και από διαφανές γίνεται σκούρο στο έντονο φως.

Πάντως, αυτό δεν είναι το πρώτο βήμα της βιομηχανίας της μόδας στην καταπολέμηση του κορωνοϊού. Στην αρχή της πανδημίας, διάσημοι οίκοι μόδας, όπως οι Louis Vuitton, Gucci, Armani, Bulgari και Prada, επαναπροσδιόρισαν τις γραμμές συναρμολόγησης για να φτιάξουν μάσκας και ιατρικές φόρμες, για εργαζόμενους στον ιατρικό κλάδο, αλλά και αντισηπτικά.

(iefimerida.gr)