Ο Μπαράκ Ομπάμα γιόρτασε στο Λευκό Οίκο τα 18α γενέθλια της κόρης του Μάλια, τραγουδώντας το «happy birhtday» μπροστά σε όλους (video)

Ο Μπαράκ Ομπάμα γιόρτασε τα 18α γενέθλια της κορης του Μάλια με τον μοναδικό τρόπο που αυτός γνωρίζει – μπροστά σε όλους.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ «αξιοποίησε» την εκδηλωση στο Λευκό Οίκο για την γιορτή της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ και έχοντας στο πλευρό τους τους Κέντρικ Λαμάρ και Τζανέλ Μονέ τραγούδησε το «happy birthday» στην κόρη του.

«Είναι στα καθήκοντα του πατέρα να ντροπιάζει την κόρη του» είπε χαριτολογώντας ο Μπαράκ Ομπάμα. «Τυχαίνει να γιορτάζουμε την “ημέρα γέννησης” της πατρίδας μας την ίδια ημέρα που γιορτάζω τα γενέθλια της μεγάλης μου κόρης» είπε απο το μικρόφωνο προαναγγέλοντας την κίνησή του.

Όσο για την Μάλια, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα περισσότερο από το να αγκαλιάσει τον πατέρα της.

Στην εκδηλωση του Λευκού Οίκου, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει στον κήπο αλλά λόγω καιρού έγινε σε αίθουσα της ανατολικής πτέρυγας, είχαν προσκληθεί βετεράνοι και οι οικογένειες τους.

Η Μάλια ετοιμάζεται πλέον να σπουδάσει στο Χάρβαρντ αλλά από το 2017 καθώς αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμμα ενός έτους στις σπουδές της (gap year).

Δείτε το βίντεο στο 4:15′

(protothema.gr)