Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Κουνόπετρα» ευχαριστεί για τον 1ο Αγώνα Δρόμου

Αγαπητοί συγχωριανές και συγχωριανοί, φίλες και φίλοι του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Μαντζαβινάτων-Βουνίου “Η Κουνόπετρα”, αγαπητοί μας κύριες και κύριοι αγαπητά μας παιδιά σήμερα(Σ.Σ.: Την κυριακή 21/8) πραγματοποιηθηκε ο 1ος Αγώνας δρόμου του Συλλόγου μας.
Μια ιδέα την οποία ο Σύλλογος μας την μετέφερε στον Σύλλογο δρομέων Κεφαλονιάς η οποία λαμπαδιασε με συνεργασία όλων των παιδιών του Συλλόγου Δρομέων και ο πρώτος αγώνας δρόμου του συλλόγου των χωριών μας, Μαντζαβινάτα και Βουνί, είναι πλέον γεγονός.
Σκοπός του αγώνα ήταν η προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και η ευαισθητοποίηση εθελοντών για την διοργάνωση Δρομικων και γενικά αθλητικών και ψυχαγωγικων γεγονοτων.
Καθώς επίσης και η ανάδειξη του ιδιαίτερου φυσικού κάλλους της περιοχής μας και της εξαιρετικής θεάς, ειδικά στο σημείο της αφετηρίας το οποίο συνδυάζει το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο της Κουνόπετρας με την εκπληκτική θέα του καθαρού γαλάζιου της θάλασσας του Ιονίου.
O Αγώνας είναι συνδιοργάνωση του Συλλόγου μας, του Συλλόγου δρομέων Κεφαλονιάς και της ΚΕΔΗΚΕ.
Στον αγώνα έλαβαν άτομα όλων των ηλικιών και παιδιά. Ξεκινήσαμε τις 6 με τους μικρούς μας φίλους και στη συνέχεια οι μεγάλοι κατευθύνθηκαν με λεωφορείο στο σημείο εκκίνησης στην Κουνοπετρα.
Μετά τον τερματισμό τους τίμησαν τον νοστιμότατο μπουφέ του Συλλόγου μας, τον οποίον επιμελήθηκαν οι γυναίκες των χωριών μας.
Μετάλλια έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες, με το πέρας των απονομών των μεταλλίων στους τρείς πρώτους κάθε κατηγορίας.
Να ευχαριστήσουμε
* Την ΚΕΔΗΚΕ

* Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Κεφαλονιάς και κυρίως την Βαγγελία Σαμόλη, την Κατερίνα Φωκά και τον Παρίση Κουλουμπή, τον Χάρη Πρεντάνο.

* Τον γιατρό μας, Αντώνη Κουρούκλη

* Τις γυναίκες των χωριών μας, που όπως πάντα, είναι κοντά μας

* Το γενικό εμπόριο του Στάθη Λυκούδη

* Την Kefalonian lines που συνέβαλε στις μετακινήσεις των συμμετεχοντων εκτός νησιού.

* Το ζαχαροπλαστείο Παναγής Μαυροειδή

* Το ζαχαροπλαστείο Perfeto

* Την κάβα του Ιωσηφ Μαρούλη

* Το Αστυνομικό Τμήμα Ληξουρίου για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και,

* τον Διονύση Σταθάτο και τους συνεργάτες του με την εταιρεία σεκιούριτι.

* Τους γυμναστές μας και τα παιδιά που ήταν στη γραμματεία.

* Τον Ζαφειράτο Χαράλαμπο με το λεωφορείο του

* Την καλλιτεχνική ομάδα “μορφές” που μας παρουσίασε τη δουλειά της

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους δρομείς που ήρθαν από πολλα μέρη της Ελλάδας, για να συμμετάσχουν στον αγώνα μας, να μας γνωρίσουν, να συνδράμουν στην προσπαθεια μας. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και να είναι πάντα κοντά μας, σε κάθε κάλεσμα μας
O Πολιτιστικός Σύλλογος “Κουνοπετρα” δραστηριοποιείται δυναμικά και είναι πάντα κοντά στους νέους, στα δρώμενα του τόπου και σε πολιτιστικά ανοίγματα που ομορφαίνουν τον τόπο και τις καρδιές μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
O Πρόεδρος
Παναγής Ατσάρος

(Όλο το φωτογραφικό υλικό θα το βρείτε εδώ την Τετάρτη 24/8)
Διαβάστε περισσότερα: www.kounopetra.com/news/o-1os-agonas-dromoy-koynopetra-2016-einaii-pleon-gegonos/

DSC_9218