Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής στο Διεθνές Συνέδριο της Ιθάκης

Επίσκεψη στην Ιθάκη θα πραγματοποιήσει σήμερα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Ειδικό Θεματικό Συνέδριο με θέμα: «Τουρισμός Υγείας: Μοχλός Ανάπτυξης της Εθνικής Οικονομίας και Ανάδειξης της Ελλάδος σε κορυφαίο προορισμό, 12 μήνες το χρόνο». Επίσης ο βουλευτής Δωδεκανήσου και υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού της Ν.Δ. Μάριος Κόνσολας, ο οποίος προήδρευσς πρόσφατα στη γαλάζια μάζωξη της ΝΟΔΕ στο Αργοστόλι, θα πάρει μέρος και στο Διεθνές Συνέδριο της Ιθάκης.

Σε επιστολή που έστειλε η Ν.Δ. στη ΝΟΔΕ αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι στο Ειδικό Θεματικό Συνέδριο με θέμα: «Τουρισμός Υγείας: Μοχλός Ανάπτυξης της Εθνικής Οικονομίας και Ανάδειξης της Ελλάδος σε κορυφαίο προορισμό, 12 μήνες το χρόνο», το οποίο διοργανώνεται υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας και υποστηρίζεται από τα Υπουργεία Τουρισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και από το Δήμο Ιθάκης, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 και το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 στην Ιθάκη, θα παραστεί ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Τομεάρχης Τουρισμού κ. Εμμανουήλ Κόνσολας, Βουλευτής Νομού Δωδεκανήσου.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Συνέδριο


Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλληνίας ανακοινώθηκε χθες, ότι στα πλαίσια της διεξαγωγής του Διεθνούς Συνεδρίου με τίτλο «Τουρισμός Υγείας», το οποίο θα διεξαχθεί στο Βαθύ Ιθάκης, από την 26-05-2017 έως και 28-5-2017, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  •  Την διακοπή της κυκλοφορίας και την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων (εξαιρουμένων των οχημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την μετακίνηση των επισήμων προσώπων) στην οδό Καλλινίβου και συγκεκριμένα από την διασταύρωση της με την οδό Πάροδο Δρακούλη έως την διασταύρωση της με την οδό Ευμαίου για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 26-5-2017 και ώρα 09:00’ έως το Σάββατο 27-5-2017 και ώρα 20:00’.
  •  Την απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Ευμαίου και συγκεκριμένα από την διασταύρωση της με την οδό Γεωργίου Δρακούλη έως την διασταύρωση της με την οδό Ολιβιέ Ρεβερντέν, για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 26-5-2017 και ώρα 09:00’ έως το Σάββατο 27-5-2017 και ώρα 20:00’.
  •  Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς της πόλεως Βαθέως που δεν παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Ιθάκης.