Ο Aλέξιος ημών, πορευθείς ες Πάρον, εβολεύθη…

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Καθε άνθρωπος έχει και την αντοχή του! Δικαιούται, τουλάχιστον ενός διαλείμματος, για να συνέλθει, να ανακάμψει, να επανακτήσει τις δυνάμεις του, εκ των απωλειών, όταν μάλιστα δίνει σκληρές μάχες με τους αχρείους-αιμοβόρους δανειστές μας, όπως ο Πρωθυπουργός.

Ετσι, λοιπόν, ουχί κρυφίως, ευρέθη εις Πάρον. Πού αλλού; Στη βίλλα ενός μοναδικού Αριστερού ιδεολόγου, του Λάκη Λαζόπουλου (Λ.Λ.). Αυτού του ανδρός που υπηρέτησε την θητείαν του εις τα Ελληνοαλβανικά σύνορα και πολλάκις εκινδύνευσε η ζωή του… (Χα-χα-χα-χα-χααααα) Ναι. Αυτός ο φιλάνθρωπος Αριστερός, ο ταπεινός, ο τιμητής των Πάντων -κατά γενικήν αποδοχήν-, σύγχρονος Αριστοφάνης, ετιμήθη δεόντως από τον Πρωθυπουργόν μας. Αυτός, ο Λάκης, ο μη πισωδρομικός, ο υποστηρίζων εν ταις πράξεσιν, τους οπισωγλεντζέδες, αλλά παμπόνηρος, δεν εμφανίζεται μετ’ αυτών επισήμως. Φυλλάει τα νώτα του. Κατάντημα του λαϊκού αγωνιστού και του Πρωθυπουργού των απανταχού Ελλήνων. Εμείς οι Κεφαλονίτες -ολίγον πονηροί-, υποψιαζόμαστε πως θα είχε κάπου δραπετεύσει με θηλυκό τι πλάσμα. Αλλά ο Αλέξιος εμφορείται από αρχές που δεν διαννοείται να παραβιάσει!

Να δούμε -όπου νάναι-, την αντιπολίτευση τι κουστούμι θα του κόψει καλοκαιριάτικα… Ναι, σιγά μη δυσκολευτεί, μη δεν τα καταφέρει ο Λεγεωνάριος να αντιδράσει, να αντικρούσει και να αποδείξει πως ό,τι του καταμαρτυρούν είναι απάνθρωπες συκοφαντίες.

Δεν σας αρκούν, ωωω αναγνώστες μου, αυτά τα ολίγα περί ανδρός, ως θα έλεγεν και ο Περίανδρος ο Κορίνθιος;

ΥΓ.

  • Ας ελπίσουμε πως δεν θα πάρει την είδηση η Ανγκελα που τον είχε ψιλοερωτευθεί τον δικό μας…
  • Ορισμένοι άνθρωποι πρέπει καθημερινώς να (ξε)πλένονται στις εκβολές του ποταμού Αξιού, για να είναι περιορισμένος ο κίνδυνος πνιγμού των.
  • Οσον αφορά για το μέγεθος του ιχθύος το οποίον εγεύθησαν αμφότεροι και οι περί αυτούς (σφυρίδα), είναι εύκολο να το αντιληφθείτε και να το υπολογίσετε…