Ο Aρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

Από το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο για την μεγάλη τιμή που μας έκανε να επισκεφτεί το Γηροκομείο μας και να «φωτίσει» με την παρουσία του τις ψυχές όλων μας. Το μεσημέρι της 17ης Αυγούστου συνοδευόμενος από τους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες Αμαντίας κ. Ναθαναήλ και Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο, καθώς και από κληρικούς και λαϊκούς, ξεναγήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος απευθύνοντας λόγια αγάπης και συμπαράστασης στους ηλικιωμένους μας, ενώ ταυτόχρονα εξήρε το έργο και τις προσπάθειες του προσωπικού μας μοιράζοντάς τους ευχές και ευλογίες.

Απευθυνόμενος, δε, στον Πρόεδρο κ. Αποστολάτο τον συνεχάρη θερμά για την πολύτιμη και ουσιαστική συνεισφορά του στην εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Γηροκομείου, ενώ αποδέχθηκε με χαρά πρόσκληση του Προέδρου να παραστεί στα εγκαίνια των νέων κτιρίων όπου θα στεγαστεί το Γηροκομείο.

Όλοι μας, Διοίκηση, Προσωπικό και Τρόφιμοι του Ιδρύματος του ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίζει Υγεία, Δύναμη και Μακροημέρευση.

Για το Δημοτικό

Γηροκομείο

Ο Διευθυντής

ΡΑΖΗΣ Ε. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ