Πάλεψε στην Κρήτη ο Παλληξουριακός αλλά άντεξε μόνο ένα ημίχρονο

Ο Παλληξουριακός πάλεψε την Κυριακή στο Ρέθυμνο κόντρα στην Επισκοπή, αλλά τελικά ηττήθηκε 4-0 και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδος. Τώρα η κρητική ομάδα θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή στο ίδιο γήπεδο την Κέρκυρα σε αγώνα νοκ-άουτ.

Το ματς έγινε στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» και η ομάδα μας, ταλαιπωρημένη από το μακρινό ταξίδι στην Κρήτη, μπόρεσε να είναι στο πρώτο ημίωρο του ματς ανταγωνιστική της Επισκοπής, η οποία είναι ομάδα πιο έτοιμη και μια κατηγορία παραπάνω. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν 1-0.

Οι Ερυθρόλευκοι της Παλικής έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ μία στο 4’ σε σουτ του Κ. Αντωνάτου (η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία) και μία στο 12’ με τον Ηλ. Αντωνάτο, που έχασε το κοντρόλ και επενέβει ο τερματοφύλακος.

Τα γκολ οι γηπεδούχοι τα πέτυχαν στο 30’, στο 48’, στο 71’ και στο 82’.

Καλή η διαιτησία του κ. Μ. Βισκαδούρου, με βοηθούς τους κ. Ε. Γαρεφαλάκη και Απ. Δασκαλάκη από το Ηράκλειο.

Επισκοπή (Γ. Λυρώνης): Κελαιδής, Πήλιος (46’ Ματαραγκάσι), Σερβιλάκης, Σέχου, Μποτωνάκης, Κεσίδης, Σουμπασάκης, Σαββίδης, Κατσικοκέρης, Μπαγκουρά (66’ Σωπασής), Τζόρνταν (65’ Τσικουδάκης).

Παλληξουριακός (Σπ. Παπαδάτος): Σκαμαντζούρας, Μπερναλής, Ζερβός, Μαρκάτος Σωκ., Αντωνάτος Κ. (56’ Μπαλάσκας), Σινάι, Λούλουδας, Μπράτι (83’ Ζάβαλης), Λαλάι, Μαρκάτος Σπ., Αντωνάτος Η. (76’ Λουκέρης).

Φάση απ’ τον ματς του Παλληξουριακού στην Κρήτη (φωτό: sportsthea.gr)