Πάμελα Άντερσον: Με έχουν φτύσει και χαστουκίσει κατά τη διάρκεια του σεξ

Η «αειθαλής» σεξοβόμβα του Playboy και του Baywatch πρωτοστατεί σε καμπάνια κατά του πορνό και ζητά από τους άντρες να μην φέρονται στις συντρόφους τους, σαν να είναι πρωταγωνίστριες ταινιών ερωτικού περιεχομένου

Η εκρηκτική Πάμελα Άντερσον μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της Αμερικής και φάνηκε αποφασισμένη να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν οι άντρες το σεξ.

Όπως η ίδια λέει θέλει με τα λεγόμενα της να «περάσει» στα ζευγάρια μια πιο ρομαντική εκδοχή του έρωτα στο κρεβάτι, καθώς θεωρεί πως η ασύδοτη πρόσβαση των νέων στις ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου αλλοιώνει την αντίληψη τους και τους κάνει να συμπεριφέρονται στις γυναίκες τους σας να είναι πορνοστάρ.

«Ξέρω ότι και εγώ ήμουν μέρος του προβλήματος. Ήμουν κουνελάκι του Playboy και βγήκε στη δημοσιότητα προσωπική μου ταινία στην οποία έκανα σεξ με τον τότε σύντροφό μου» λέει η Πάμελα και συνεχίζει, «με έχουν χαστουκίσει, με έχουν βρίσει και με έχουν φτύσει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν νομίζω ότι αρέσει στις γυναίκες να τους συμπεριφέρονται οι σύντροφοι τους σαν να είναι πορνοστάρ. Θέλουμε καλύτερο σεξ», καταλήγει στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή  «This Morning», η 49χρονη σταρ.

Δείτε το σχετικό βίντεο: