«Πάρτι» στα social media με τα 38 σπίτια του Σταθάκη

«Τελικά μάλλον τ’αρχικά σημαίνουν ΣΥ-λλογος ΡΙ-ζοσπαστών ΖΑ-μπλουτων» – «Αλλοι συλλέγουν κόμικς, ο Σταθάκης σπίτια» – «Ο Σταθάκης δε δήλωσε τα 38 ακίνητα για να μην του τα πάρουν οι κομμουνιστές».  

Πάρτι έχει στηθεί στα social media από την ώρα που έγινε γνωστό ότι από τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης που ο Γιώργος Σταθάκης κατέθεσε στην Βουλή το 2012 (για το έτος 2011) δεν «έλειπε» μόνο το ένα εκατομμύριο αλλά συνολικά περίπου 1.800.000 ευρώ και 38 ακίνητα!

Η τεράστια αυτή απόκλιση μπορεί να εξέπληξε τους χρήστες των social media, αλλά δεν τους άφησε κι άφωνους. Τουναντίον τους έδωσε «τροφή», για να στηλιτεύσουν τα κακώς κείμενα. Πολλοί φαντάστηκαν το μπρελόκ του υπουργού, τεράστιο, υπό το βάρος πολλών, μα πάρα πολλών κλειδιών. Αλλοι σκέφτηκαν ότι ο κ. Σταθάκης κατά την κοπή της πίτας την Πρωτοχρονιά θα πρέπει να κόψει πολλά κομμάτια για τα σπίτια του, ενώ γράφτηκε επίσης ότι «Τελικά μάλλον τ’αρχικά σημαίνουν ΣΥ-λλογος ΡΙ-ζοσπαστών ΖΑ-μπλουτων». Αλλοι, πιο… ψυχοπονιάρηδες, ζήτησαν να αναλογιστούμε όλοι το δράμα ενός ανθρώπου που έχει τόσα πολλά σπίτια που δεν μπορεί ούτε να τα θυμηθεί! Όλα τα tweets πάντως προσεγγίζουν με έναν καυστικό, πλην εύστοχο τρόπο τη διγλωσσία…

 

(protothema.gr)