Πήγαν καλά οι Μικτές μας ομάδες στη Ζάκυνθο. Οι Νέοι έχασαν τη νίκη μόλις στο 88′

Νικητές οι γηπεδούχοι στους Παίδες… “Χ” (3-3) στους Νέους

Συνέχεια σήμερα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και με τους εξ αναβολής αγώνες της 3ης αγωνιστικής, για τον 5ο όμιλο.

Αυτή την φορά τα κατάφεραν πολύ καλύτερα οι μικτές μας ομάδες Παίδων – Νέων, αφού στη Ζάκυνθο με αντίπαλο την τοπική Ε.Π.Σ., οι μεν παίδες έχασαν στο τελευταίο λεπτό με σκορ 2-1, αλλά με μια πολύ καλή παρουσία, ενώ οι νέοι κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή από το 2-0 σε 2-3 και αυτοί στο τέλος (2′ πριν το φινάλε) έχασαν την ευκαιρία να φύγουν από το γειτονικό νησί με το πρώτο τους φετινό τρίποντο! Εκτός των άλλων σήμερα ήταν και παραγωγικές πετυχαίνοντας τα πρώτα τους τέρματα στην διοργάνωση.

 

(ΠΑΙΔΕΣ)

Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Ε.Π.Σ.Κ.Ι.  2-1

Οι ποδοσφαιριστές του Δ. Λιονάτου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας δυο σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούν, αφού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Ταμαρέσης θα κάνει δύο καταπληκτικές αποκρούσεις και θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Παρουσιάστηκαν «μεταμορφωμένοι» σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και δεν θα ήταν άδικο να λέγαμε ότι το σκορ δεν λέει την “αλήθεια”.

Δύο λεπτά πριν το τέλος του α΄ μέρους (38΄) οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο, το οποίο εκτέλεσε ο Αγαλιώτης για να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Νάτση για το 1-0.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Ζακύνθου ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 41΄ είχαν δοκάρι με τον πολύ καλό Κακολύρη.

Όμως σε μία αντεπίθεση των παικτών του Διονύση Λιονάτου και συγκεκριμένα στο 71΄, ο Γασπαρής με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Όμως, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 79΄ η μπάλα «στρώθηκε» στον Ζώντο που με ένα καταπληκτικό σουτ στην κίνηση πέτυχε το τελικό 2-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Σταυρόπουλος με βοηθούς τους Αλεξόπουλο και Δρακόπουλο, όλοι τους της ΕΠΣ Ηλείας.

ΕΠΣ Ζακύνθου: (Απ. Τζαμαλής), Ταμαρέσης, Παπαδόπουλος (77΄ Καψάσκης Σπ.), Κοτσώνης (74΄ Κάτσενος), Καψάσκης Θ., Ρίκος, Καλόφωνος, Ζώντος, Κολεύρης, Φιορεντίνος (41΄ Σαρακίνης), Κακολύρης, Αγαλιώτης.

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.: (Δ. Λιονάτος), Νάτσης (41΄ Αλυσανδράτος), Θεοτοκάτος, Φωής, Καραντινός, Καβαλλιεράτος, Τζωρτζάτος, Βιτωράτος, Κούρτι, Λουκάτος (61΄ Καψογιώργης), Μουρελάτος (52΄ Λύτρας), Γασπαρής.

Η  Βαθμολογία των παίδων

α/α Ομάδες Αγώνες Τέρματα Βαθμοί
1. Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας 3 13 – 0 9
2. Ε.Π.Σ. Αχαΐας 3 10 – 3 9
3. Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας 4 11 – 6 7
4. Ε.Π.Σ. Ηλείας 4 7 – 4 5
5. Ε.Π.Σ.Ζακύνθου 4 3 – 16 3
6. Ε.Π.Σ Λακωνίας 3 2 – 7 1
7. Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης 3 1 – 11 0

 

(ΝΕΟΙ)

Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Ε.Π.Σ.Κ.Ι.  3-3

Πολύ καλή εμφάνιση για τη μικτή Νέων στη Ζάκυνθο με αντίπαλο την τοπική Ε.Π.Σ. Μάλιστα κρατούσε την πρώτη φετινή της νίκη μέχρι το 88’ και την έχασε μέσα από τα χέρια της, αφού προηγουμένως είχε κάνει μια μεγάλη ανατροπή και από το 2-0 των γηπεδούχων να φτάνει στο υπέρ της 3-2.

Όμως δεν το κράτησε μόλις για 2’ πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.

Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου ήταν πάρα πολύ καλή και χτύπησε το παιχνίδι στα ίσια στην έδρα της αντιπάλου του

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 7ο  λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν.

Ο Κοτσώνης εκτέλεσε φάουλ, φέρνοντας την μπάλα στη “καρδιά” της αντίπαλης περιοχής. Εκεί οι αμυντικοί μπερδεύτηκαν και ο Καλαφάτης στην προσπάθεια να απομακρύνει θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα στην εστία του Καβαλλιεράτου για το 1-0 των γηπεδούχων.

Στο 29΄ ο Γουσέτης (ο καλύτερος παίκτης του αγώνα) έβγαλε την ασίστ στον Δρόσο και αυτός με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Στο σημείο αυτό, οι παίκτες του Θανάση Σταματόπουλου πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι του Σπύρου Παπαδάτου.

Συγκεκριμένα, στο 40΄ και σε ολιγωρία της Ζακυνθινής άμυνας, ο Καμπανός έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καππάτος με σουτ θα μειώσει σε 2-1.

Στο 43΄ μπήκε το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης, με τον Καλαφάτη να βλέπει εκτός εστίας του τον Βλασσόπουλο και με ένα σουτ από 35 μέτρα περίπου ισοφάρισε σε 2-2.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 56΄ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και ο αμαρκάριστος Καμπανός με πλασέ πέτυχε το 2-3, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!!!

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο 88΄ και από σέντρα του Παπαδάτου, ο Γουσέτης από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής με ωραίο σουτ θα πετύχει το τελικό 3-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Κούλης και βοηθοί του οι Αλεξόπουλος και Δρακόπουλος, όλοι από την Ε.Π.Σ. Ηλείας.

ΕΠΣ Ζακύνθου:(Θ. Σταματόπουλος), Βλασσόπουλος (46΄ Βαρβαρίγος), Μπράτης, Παπαδάτος, Κοτσώνης, Σταμίρης, Κωνσταντακόπουλος (62΄ Καλόφωνος), Γουσέτης, Μαρίνος, Δρόσος, Λογοθέτης, Βοζαΐτης (46΄ Κούτσης).

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Σπ. Παπαδάτος), Καβαλλιεράτος, Συριάτος, Παπαναστασάτος, Καμπανός, Καππάτος, Μανέντης (89΄ Κουρκουμέλης), Μιχαλάτος, Τζωρτζάτος (78΄ Τριανταφυλλίδης), Μπαλάσκας, Φωκάς, Καλαφάτης.

 

Η Βαθμολογία των Νέων

α/α Ομάδες Αγώνες Τέρματα Βαθμοί
1. Ε.Π.Σ. Αχαΐας 3 13 – 2 9
2. Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας 3 14 – 4 9
3. Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας 4 9 – 4 9
4. Ε.Π.Σ. Ηλείας 4 4 – 8 6
5. Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης 3 3 – 8 1
6. Ε.Π.Σ. Ζακύνθου 4 7 – 14 1
7. Ε.Π.Σ. Λακωνίας 3 1 – 11 0

Η επόμενη (5η) αγωνιστική 22-12-2016

α/α Ομάδες
1. Ε.Π.Σ. Ηλείας – E.Π.Σ. Zακύνθου
2. Ε.Π.Σ. Αχαΐας– Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
3. Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης     – Ε.Π.Σ. Λακωνίας
4. Ρεπό: Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας

Ευχαριστούμε τον φίλο Γ. Αναγνωστόπουλο και το εξαιρετικό του site http://zante-sport.blogspot.gr για την βοήθεια στο ρεπορτάζ, αλλά και την αποστολή των φώτο.

Φώτο από αγώνα Παίδων

 

 

Φώτο από αγώνα Νέων

 

 

 

 

(sportsthea.gr)