Πήγε καλά ο ΝΟΑ στην 9η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας

Από τον ΝOΑ ανακοινώθηκαν τα εξής:
Το τμήμα κωπηλασίας μέσα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ήταν και η 9Η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στο Πεθελινό Σερρών 2-4/09/2016.
Συμμετείχαν 18 σωματεία με συνολικά 200 περίπου αθλητές.
Η αποστολή έγινε με κοινή μετακίνηση με το Ν.O.Κεφαλλονιάς – Ιθάκης, το οποίο αποτελεί πρώτο δείγμα καλής συνεργασίας.
O όμιλός μας συμμετείχε με 9 αθλητές- τριες, με συνοδό – προπονητή τον κ. Δρακονταειδή Σπύρο, βοηθός του ο αθλητής μας Γκαβός Μανώλης και με εκπρόσωπο τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ν.O.Α., τον κ. Νιφοράτο Λουκά.
Μετά από ένα μακρινό ταξίδι για το Ν. Σερρών οι αθλητές μας αγωνίστηκαν το Σάββατο και την Κυριακή με ικανοποιητικά αποτελέσματα παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας τους και τα οποία θα μας βοηθήσουν για την καλύτερη βελτίωσή τους και στη διόρθωση τεχνικών λαθών.

Τα αποτελέσματα είναι:
2Χ (διπλό σκίφ) Κορασίδων 2002-2003 1000μ.
5η θέση με τις Σιδέρη Άννα – Δρακάτου Μαρία – Μαγδαληνή
2Χ διπλό σκίφ) Παίδων 2002-2003 1000μ.
6η θέση με τους Παπαδάτο Νίκολαο – Κοσμάτο Σπυρίδων
2Χ διπλό σκίφ) Παίδων 2004 1000μ.
6η θέση με τους Παντελειό Κωνσταντίνο – Κουρή Διονύσιο
1Χ (σκίφ) Κορασίδων 2004
6η θέση με την Παντελάδη Σοφία
Oι αθλητές – τριες μας Γόντικα Εύη και Λασκαράτος Κωνσταντίνος δεν κατάφεραν τους επιθυμητούς χρόνους για να ενταχθούν στους τελικούς των αγωνισμάτων, παρ’ όλη την αξιόλογη προσπάθειά τους.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους, διότι από τους 9 αθλητές, οι 7 αγωνίστηκαν στις τελικές σειρές.

Συγχαίρουμε τον αθλητή του Ν.O.Κ.Ι., Σπυριδάκη Θεόδωρο για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο αγώνισμα 1Χ ( σκίφ) Παίδων 2002-2003 1000μ..

Ευχαριστούμε τους γονείς που ήταν συμπαραστάτες μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε την Oμοσπονδία μας (ΕΚOΦΝΣ), τον Πρόεδρό κ. Καρρά Ιωάννη και τον Έφορο Εθνικών Oμάδων κ. Μωϋσίδη Ιωάννη, οι οποίοι προσπάθησαν και τροποποίησαν το πρόγραμμα της Κυριακής, ώστε να προλάβουμε το πλοίο του Αστακού για την επιστροφή μας.

Ευχαριστούμε απεριόριστα την Ναυτική Εταιρεία «ΙOΝΙO ΠΕΛΑΓOΣ» και τον κ. Λιάτο Μιχάλη ο οποίος με μεγάλη καρδιά μας βοήθησε στη μετακίνηση της αποστολής μας.

ΑΠO ΤO Δ.Σ. του Ν.O.Α.