Παγκόσμια θλίψη… Μνημεία σε όλο τον Κόσμο φωτίστηκαν μοβ στην μνήμη του θρυλικού σταρ Prince, που πέθανε στην επαυλή του

Πολλά μνημεία σε όλο τον κόσμο φωτίστηκαν μοβ, για να τιμήσουν τον θρυλικό Prince. Ο θρυλικός σταρ, απεβίωσε μέσα στην έπαυλή του στη Μινεσότα, χτες το βράδυ.

Το άψυχο σώμα του καλλιτέχνη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ασανσέρ του σπιτιού του, όπως αναφέρει η ανακοίνωση των αρχών, με τα αίτια του θανάτου του να ερευνώνται.

Μνημεία και κτήρια, όπως το Orlando Eye, το Empire State Building, το Mercedes-Benz Superdome, το Δημαερχίο στο Λος Άντζελες και άλλα «βάφτηκαν» μοβ για να αποχαιρετήσουν το τραγουδιστή του “Purple Rain”.

Το περασμένο Σάββατο είχε γίνει γνωστό πως ο Prince ταλαιπωρούνται από μια γρίπη και αυτή, μάλιστα, ήταν η αιτία που το αεροπλάνο του έκανε αναγκαστική προσγείωση και ακολούθως επισκέφθηκε το νοσοκομείο.

Περίπου 15 ώρες πριν το θάνατό του, ο 57χρονος θρύλος της μουσικής  εθεάθη στις 19:00 περίπου το απόγευμα σε ένα φαρμακείο (για τέταρτη φορά μέσα στην εβδομάδα) όπου κατά μαρτυρίες έμοιαζε αδύναμος και νευρικός. Μαζί του βρίσκονταν συνεργάτες και φίλοι του.

(iefimerida.gr)