Παρέμβαση Ντόναλντ Τραμπ για το μποϊκοτάζ στα προϊόντα της Ιβάνκα. Από γνωστές αμερικανικές αλυσίδες λιανικού εμπορίου

Τα προϊόντα της Ιβάνκα Τραμπ μποϊκοτάρουν γνωστές αμερικανικές αλυσίδες λιανικού εμπορίου.

Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και κοσμήματα της εταιρείας της κόρης του νέου Προέδρου των ΗΠΑ μποικοτάρονται στο πλαίσιο της  εκστρατείας «Grab Your Wallet», η οποία ξεκίνησε τον Οκτώβριο με στόχο  να μποϊκοτάρει τις επιχειρήσεις από τις οποίες έχει κέρδη η οικογένεια Τραμπ.

Σύμφωνα με σημείωμα της διεύθυνσης των καταστημάτων που διέρρευσε στην εφημερίδα η σχετική εντολή ανέφερε: «Ενεργείστε άμεσα, παρακαλούμε μεταφέρετε όλα τα εμπορεύματα της Ιβάνκα Τραμπ από τα χαρακτηριστικά σταντ και τοποθετείστε τα με άλλα προϊόντα στα ράφια». Και παρόλο που η εταιρεία TJX Companies δήλωσε πως αυτή η κίνηση γίνεται συχνά για να ανανεώσει τα προϊόντα της, μια υπάλληλος αποκάλυψε ότι στα χρόνια που εργάζεται στη γνωστή αλυσίδα για πρώτη φορά είδε με «εντολή» οι διαφημίσεις ενός brand να πετιούνται στα σκουπίδια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση που γίνεται από την εκστρατεία «Grab Your Wallet» στην αγαπημένη του κόρη Ιβάνκα, η οποία έχει μετακομίσει μαζί με την οικογένειά της στην Ουάσινγκτον μετά την ορκωμοσία του και βρίσκεται στο πλευρό του.

Ο 70χρονος πλανητάρχης έγραψε για το θέμα στον λογαριασμό του στο twitter απευθυνόμενος στην Nordstrom: «Η κόρη μου Ιβάνκα έχει αντιμετωπιστεί τόσο άδικα από την @Nordstrom. Αυτή είναι ένα υπέροχο άτομο, που πάντα με σπρώχνει για να κάνω το σωστό! Φοβερό!».