Παρουσίαση των Ιονίων Νήσων στην Τουριστική Έκθεση του Βουκουρεστίου

Στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης «IFT» που έγινε στο Βουκουρέστι (22-25/02/2018), η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας, πραγματοποίησε παρουσίαση (σε video wall) του τουριστικού της προϊόντος, σε 70 περίπου πωλητές τουριστικών πακέτων, Τour Operators και δημοσιογράφους. Επίσης διανεμήθηκε διαφημιστικό υλικό σε μορφή USB (στικάκια), με video, φωτογραφικό υλικό, περιγραφές, κ.λπ.

Η δράση αυτή είναι αποτελεσματική για την προώθηση των πωλήσεων τουριστικών πακέτων δια μέσου των πωλητών των τουριστικών γραφείων, οι οποίοι απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης ικανής μερίδας του ταξιδιωτικού κοινού, παρά την αλματώδη άνοδο του διαδικτύου!

Επίσης όσο περισσότερο ο «πωλητής»- υπάλληλος του Τουριστικού Γραφείου γνωρίζει τον προορισμό, τόσο περισσότερο τον προωθεί, στην προσπάθεια του να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελάτη του.

Για τον λόγο αυτό, σε συνεργασία με τους Tour Operators, επισκέπτονται τα Ιόνια Νησιά κάθε χρόνο εκατοντάδες πωλητές τουριστικών πακέτων, ώστε να έχουν ιδίαν αντίληψη του προϊόντος-προορισμού, που καλούνται να «πωλήσουν».

Η Π.Ι.Ν ευχαριστεί τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Χαράλαμπο Καρίμαλη, τον Δ/ντή του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας κ. Γιώργο Σταφυλάκη και τον κ. Άκη Σπυράτο (Tour Operator), για την διοργάνωση και την στήριξη προς τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Σπύρο Γαλιατσάτο, ο οποίος έκανε την παρουσίαση, την Πέμπτη 22/02, στο εκθεσιακό κέντρο «ROMEXPO», στην αίθουσα «TITULESCU».

Ο κ. Γαλιατσάτος, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Υπουργό Τουρισμού της Ρουμανίας κ. Bogdan Gheorghe Trif, τον Βουλευτή και Πρόεδρο της Ελληνικής Μειονότητας Ρουμανίας κ. Dragos-Gabriel Zisopol (Αγαπητός-Γαβριήλ Ζησόπουλος), τον Ελληνικής καταγωγής Πρόεδρο των Τουριστικών Πρακτόρων της Ρουμανίας κ. Dimitriadis Babis, τον Γενικό Σύμβουλο της Ελληνικής Πρεσβείας στη Ρουμανία κ Ιωάννη Μάρκο και την Ακόλουθο Οικονομικών και Εμπορικών υποθέσεων κ Ανδρονίκη Λιακοπούλου, κ.λπ.

Επάνω (από αριστερά): Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Μειονότητας Ρουμανίας και Βουλευτής κ. Dragos-Gabriel Zisopol, ο υπουργός Τουρισμού κ. Bogdan-Gheorghe Trif, ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χαρ. Καρίμαλης και ο Ελληνικής καταγωγής (από Ικαρία) Πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων κ. Dimitriadis Babis. Στη μέση (από αριστερά): Στο πάνελ 0 Δ/ντής του Γραφείου ΕΟΤ Βουκουρεστίου κ. Γιώργος Σταφυλάκης, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χαράλαμπος Καρίμαλης, ο κ. Σπύρος Γαλιατσάτος και ο Τ.Ο κ. Άκης Σπυράτος (Captain Nemo)-όρθιος), εν ώρα παρουσίασης. Κάτω: Ο κ. Σπύρος Γαλιατσάτος με το Γεν. Σύμβουλο της Ελληνικής Πρεσβείας στη Ρουμανία κ. Ιωάννη Μάρκο και την Ακόλουθο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων κ. Ανδρονίκη Λιακοπούλου.