Περιστέρι: Συγκλονίζει ο διάλογος δράστη-ψυχίατρου! Τρόφιμος από το Δαφνί παραδέχτηκε στους γιατρούς του ψυχιατρείου ότι δολοφόνησε τη φίλη του είχε σκοτώσει και τη σύζυγό του

Ένας άνδρας υποστήριξε πως το έσκασε από το ψυχιατρείο στο Δάφνι χθες το βράδυ για δύο με τρεις ώρες, πήγε στο Περιστέρι στο σπίτι της φίλης του και τη δολοφόνησε.

O διάλογος του γιατρού με τον δράστη είναι ανατριχιαστικός καθώς με απάθεια του περιέγραψε τι είχε κάνει:

-Ψυχίατρος: «Τι έχεις Γιώργο σήμερα; Έχει γίνει κάτι;»
– Δράστης: «Δεν είμαι καλά. Σκότωσα χθες το απόγευμα τη σύντροφο μου στο σπίτι»
– Ψυχίατρος: «Μου μιλάς σοβαρά;»
– Δράστης: «Ναι, μιλάω πολύ σοβαρά, πήρα το μαχαίρι της κουζίνας και την έσφαξα. Αν πάτε στο σπίτι θα τη βρείτε».

Ο δράστης είναι τρόφιμος στο Δαφνί και φιλοξενείται στο ξενώνα του ψυχιατρείου στη Νίκαια.

Οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία και ένστολοι έφτασαν στο σπίτι στην οδό Παραμυθιάς στο Περιστέρι, όπου εντόπισαν νεκρή μία 51χρονη γυναίκα. Η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί τουλάχιστον δέκα μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

Αρμόδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πριν από περίπου 10 χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του στο Άνω Χαρβάτι στο Λουτράκι και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί. Τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε απο την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.

Σήμερα το πρωί, όπως κάθε μέρα, επέστρεψε στο Δαφνί και μίλησε με τον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί, στον οποίο είπε ότι σκότωσε τη σύντροφό του και υπέδειξε το διαμέρισμα όπου διέπραξε το έγκλημα. Ο ψυχίατρος ειδοποίησε την αστυνομία και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, με τραύματα από μαχαίρι. Πιθανολογείται ότι η ανθρωποκτονία διεπράχθη χθες το απόγευμα.

Ο 45χρονος συνελήφθη χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι σκότωσε τη φίλη του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.