Πετυχημένη παράσταση χορού (30 Photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η ετήσια καλοκαιρινή παράσταση χορού από την σχολή «Αrt and Style Dance Studio» της Όλγας Γαλιατσάτου, στο θερινό θέατρο Γεράσιμος Σκλάβος (Μπαστούνι).

Πολύς κόσμος παραβρέθηκε εκεί για να απολαύσει την χορευτική παράσταση των μαθητών της σχολής!

Η παράσταση είχε τίτλο «Άσε με…» από το ομώνυμο ποίημα, ο οποίος αφορούσε στο δεύτερο μέρος της, όπου οι μαθητές της σχολής χόρεψαν σύγχρονο χορό…

Στο σύγχρονο πήραν μέρος οι πρωταθλήτριες της σχολής μιας και η σχολή κατάφερε και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να έχει τον τίτλο της Ομοσπονδιακής Πρωταθλήτριας Ελλάδας στο Σύγχρονο και τον jazz χορό.

Και οι τέσσερις βραβευμένες χορογραφίες της Όλγας Γαλιατσάτου παρουσιάστηκαν στην παράσταση.

Στο Πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στην σχολή όπως μοντέρνο, jazz, Τανγκό, Latin, Μουσικοκινητική Αγωγή για νήπια-προνήπια,Παιδικός εναέριος χορός- kid’s pole dancing, Cheerleading-Μαζορέτες κ.ά.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορού I.D.O. και του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID.

Επιπλέον, για πρώτη φορά έγινε απονομή επίσημων αναγνωρισμένων διεθνών πιστοποιήσεων του CID προς τους μαθητές της σχολής που κατάφεραν να διακριθούν.