Πετυχημένο ποδοσφαιρικό Τουρνουά από την Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στα γηπεδάκια Renti Soccer Club υπό τη σκέπη της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη αφού έξι ομάδες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ξεδίπλωσαν τις ποδοσφαιρικές τους πτυχές σε ένα μίνι-πρωτάθλημα διάρκειας τεσσάρων ωρών που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων.

Όλοι οι αγώνες έγιναν μέσα σε πλαίσιο αλληλεγγύης και ευγενούς αθλητικής άμιλλας και άπαντες το χάρηκαν με τη ψυχή τους.

Χρέη διαιτητή εκτέλεσε με επιτυχία ο Δημήτρης Πετρούνιας ενώ την γραμματειακή υποστήριξη είχε η γραμματέας της Αδελφότητας κ. Μάχη Αντύπα.Να ευχαριστήσουμε για τη βοήθειά του & τον πρόεδρο του συλλόγου Καμιναράδων κ. Ηλία Γαλιατσάτο.

Άπαντες ήταν χαρούμενοι μετά το τέλος της διοργάνωσης και είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι συζητούσαν πότε θα ξαναγίνει παρόμοιου τύπου αθλητική εκδήλωση!

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα της Ιθάκης κατέλαβε την πρώτη θέση επικρατώντας στον τελικό του Αργοστολίου ενώ στο μικρό τελικό η Πεσσάδα λύγισε τα Φαρακλάτα. Για τις θέσεις 5-6 τα Καμιναράτα νίκησαν τα Διλινάτα.

Άγγελος Σκλαβουνάκης, Αθλητικογράφος, Μέλος της νεολαίας Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά