Πετυχημένο το «Οδοιπορικό Σκέψης στην καθημερινή ζωή» στο Ίδρυμα Φωκά-Κοσμετάτου

Το Ιδρυμα Φωκά-Κοσμέτατου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο κύκλος ομιλιών «Οδοιπορικό Σκέψης στην καθημερινή ζωή» που διοργανώθηκε από το Ιδρυμα Φωκά-Κοσμετάτου και αγκαλιάστηκε θερμά από το τοπικό κοινό.

Tα Σάββατα, από 24 Φεβρουαρίου μέχρι 21 Απριλίου, οι κάτοικοι της πόλης μας φαίνεται πως βρήκαν την αγαπημένη τους συνήθεια. Η αίθουσα του Ιδρύματος Φωκά-Κοσμετάτου γέμιζε με ανθρώπους που πρόθυμα και ενεργά συμμετείχαν στα θέματα που έθεταν οι ομιλητές, τις περισσότερες φορές με διαδραστικό τρόπο, καθώς αυθόρμητα οι ομιλίες παίρναν τη μορφή του εργαστηρίου με την τόσο άμεση συμμετοχή του κοινού. Εκτός από το γενικό κοινό, συναντούσε νέα ζευγάρια, φοιτητές και πολλούς επαγγελματίες – γιατρούς, εκπαιδευτικούς κ.ά.

Τα θέματα των συναντήσεων αντλήθηκαν από την καθημερινή ζωή και βασίστηκαν σε προβληματισμούς και ερωτήματα που μα απασχολούν όλους.

Το Ιδρυμα Φωκά-Κοσμετάτου θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια τις εξαιρετικές επιστήμονες -ομιλήτριες που αποδέχθηκαν αφιλοκερδώς να στηρίξουν με την προσφορά του του σκοπού του Ιδρύματος, και συγκεκριμένα τις κυρίες:

Λίνα Κατσίγκρη, Νευρογλωσσολόγο

Μαργαρίτα Βούλτεψη, Διατροφολόγο

Τριανταφυλλιά Γαροφαλλάκη, Παιδοψυχίατρο

Τζίνα Θανοπούλου, Ψυχολόγο

Ειρήνη Κουρσουμπά, Ψυχολόγο

και βέβαια την Ασημίνα Μεταξά-Ψυχολόγο, η οποία, εκτός από την ομιλία της, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να γίνει πραγματικότητα η ιδέα μας αυτή, και αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο Ιδρυμα και τις ομιλήτριες του Οδοιπορικού αυτού κύκλου Σκέψης.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή με την παρουσία τους και αποτέλεσαν ένα υψηλού επιπέδου κοινό, που μας έδωσε το έναυσμα να επαναλάβουμε το εγχείρημα αυτό και τον ερχόμενο χειμώνα.