Ποιοι Κεφαλονίτες πήγαν στο 11ο γαλάζιο Συνέδριο, στα Σπάτα

Δυναμικό παρών έδωσαν οι Κεφαλονίτες στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που έγινε το Σαββατοκύριακο στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan expo στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» (Σπάτα).

Στο γαλάζιο Συνέδριο μεταξύ άλλων διακρίναμε τον τ. βουλευτή Γεράσιμο Μεσσάρη, τον τ. νομάρχη Νότη Μαρκάτο, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σάββα Σαββαόγλου, την τ. αντιπεριφερειάρχη Τζόγια Γρουζή, τον τ. πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Παναγή Καππάτο, τον τ. γ.γ. Νέας Γενιάς Πάνο Κανελλόπουλο και τον ιδιοκτήτη του e-kefaloniα.net Παναγή Φωκά.

Επίσης διακρίναμε τους: Μπάκη Λυκούδη, Σωτήρη Κουρή, Διονύση Λευκαδίτη, Αντώνη Κατσιγιάννη, Γεράσιμο Τσουρούφλη, Γιώργο Κοκκόλη, Γιάννη Βουτσινά, Ευανθία Ταραζή, Κατερίνα Κωνσταντάτου, Άντυ Κολώνια, Νίκη Ταβιανάτου κ.ά.

Οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας άρχισαν το Σάββατο το πρωί με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και κεντρικό σύνθημα «Ετοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», βρέθηκαν γύρω στα 3000 στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχουν την ιδιότητα του συνέδρου και θα συμβάλλουν με τις προτάσεις τους στη διαμόρφωση του Κυβερνητικού Προγράμματος.

Σπύρος Σπύρου, Νότης Μαρκάτος και Παναγιώτης Κανελλόπουλος στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας