Ποσειδώνας Ληξουρίου: 2 μετάλλια στον 1ο Αγώνα Masters Κολύμβησης

Δυναμικά ξεκίνησε το τμήμα Masters Κολύμβησης του Ομίλου μας στον 1ο αγώνα της νέας αθλητικής χρονιάς 2022-23, που πραγματοποιήθηκε στο Χαλάνδρι 26-27/11/2022, με τη συμμετοχή της αθλήτριας μας Τσικλη Νατάσας η οποία κατάκτησε δύο μεταλλια, χρυσό στα 50μ ελεύθερο και χάλκινο στα 100μ Μ.Α. ηλικίας 40-44, παρά τις δυσκολίες, αφού η προπόνηση πραγματοποιείται στη θάλασσα λόγω επισκευής του κολυμβητηριου.

Ευχομαστε καλή συνέχεια στην αθλήτρια μας, που τόλμησε και μετά από πολλά χρόνια ξανακολυμπησε αγωνίσματα της νεανικής της ηλικίας, αφού είχε σταματήσει τη κολύμβηση απο 17ετων και καλούμε παλιούς αθλητές κολυμβησης που θέλουν να ξανά ξεκινήσουν τη κολύμβηση, να αθλούνται και να περάσουν καλά μέσα από τον αθλητισμό συμμετέχοντας σε γιορτές του αθλήματος, αλλά και όσους προπονούνται στο άθλημα αλλά δεν είχαν την ευκαιρία σε νεανική ηλικία να το πραγματοποιήσουν, να επικοινωνήσουν με τον Όμιλο μας.

Το τμήμα ξεκίνησε, θα συνεχίσει και θα λειτουργήσει ακόμη καλύτερα με το άνοιγμα του κολυμβητηριου μας.

n Το διήμερο 25-26/11/2022 πραγματοποιήθηκε, υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Γρήγορη Ραπτη, προετοιμασία του τμήματος υδατοσφαίρισης στο κολυμβητήριο ΠΕΑΚ Πάτρας, αφού το δικό μας παραμένει κλειστό για επισκευή και το τμήμα Το διήμερο 25-26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε, υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Γρήγορη Ραπτη, προετοιμασία του τμήματος υδατοσφαίρισης στο κολυμβητήριο ΠΕΑΚ Πάτρας , αφού το δικό μας παραμένει κλειστό για επισκευή και το τμήμα έχει την πρώτη φάση Κ15 τον Ιανουάριο του 2023.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του κολυμβητηρίου ΠΕΑΚ Πατρας και τα εκεί σωματεία που μας φιλοξένησαν, καθώς και το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς & Levante Ferries για την στήριξη τους.

Ευχόμαστε στο προπονητή και τους αθλητές μας καλή συνέχεια, με υπομονή επιμονή και θέληση.