Προεκλογική κίνηση των υποψηφίων

  • Ανακοίνωση του τοπικού ΚΙΝΑΛ

Ενημερώνουμε όλα τα μέλη του ΚΙΝΑΛ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, αλλά και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ότι αύριο και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική Προεκλογική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ για τις Περιφερειακές Εκλογές έξω από το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Αλέξη Αλεξάκη στην οδό Ρ. Βεργωτή.

Θα μιλήσουν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και ο βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος.

Με εκτίμηση,

Ν.Ε.ΚΙΝΑΛ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης

  • Μιλάει απόψε ο Βασ. Ρουχωτάς

Σας καλούμε στην προεκλογική ομιλία του συνδυασμού μας «Πάλλη-Ληξούρι-Νέα Αρχή» σήμερα Πέμπτη 23/5/2019 και ώρα 20:30 στην κεντρική Πλατεία Ληξουρίου.

Θα μιλήσει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Ρουχωτάς.

Από το Γραφείο Τύπου

  • Περιοδεία Κατσιβέλη στα μαγαζιά

Στα μαγαζιά της πόλης περιόδευσε πρόσφατα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης. Τον συνόδευαν αρκετοί από τους συνεργάτες του και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Η ανταπόκριση των επαγγελματιών της πόλης μας μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί. Κι αυτό επειδή ο κ. Κατσιβέλης είναι δίπλα τους, είναι ένας από αυτούς, είναι το πρόσωπο της διπλανής πόρτας. Είναι ο Αντιδήμαρχος που στα δυό χρόνια της θητείας του, δεν έκλεισε ποτέ την πόρτα σε κανέναν. Ήταν εκεί για όλους, θετικός να ακούσει, να βοηθήσει, να δώσει λύσεις.

Χαμογελαστός και κοιτώντας τους στα μάτια, όπως πάντα, τους επισκέφτηκε και τους μοίρασε το προεκλογικό του φυλλάδιο.

Δεν παρέλειψε να επισκεφτεί, με τους συνεργάτες του, και τα εκλογικά κέντρα των άλλων Συνδυασμών και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία.

Από το Γραφείο Τύπου

  • H «Δημ. Συμπολιτεία» για το ντιμπεϊτ

Η θέση μας όσον αφορά το δημόσιο διάλογο των υποψηφίων δημάρχων.

Εμείς  από την πρώτη στιγμή που τέθηκε θέμα δημοσίου διαλόγου-debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων του Δήμου μας, είχαμε διατυπώσει τη σύμφωνη γνώμη μας.

Είχαμε θέσει όμως ως προϋπόθεση την απαραίτητη συμμετοχή του Δημάρχου κ. Αλέκου Παρίση.

Αφού αυτή η προϋπόθεση εκπληρώθηκε, τότε και εμείς συμμετέχουμε   στη διοργάνωση και διεξαγωγή του.

Εκ του Γραφείου Τύπου

της Δημοτικής Συμπολιτείας