Πρωτότυπη μουσικοχορευτική παράσταση

Μια πρωτότυπη μουσικοχορευτική παράσταση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την περασμένη Κυριακή το βράδι στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” από τον Λαογραφικό Χορευτικό Ομιλο Κεφαλονιάς “Κεφαλλήνες” με τίτλο “Στο πανηγύρι του χωριού”.

Κατά την προέλευση των θεατών στο σαλόνι του θεάτρου ο σύλλογος προσέφερε γλυκά, κεράσματα και κρασί στους θεατές.

Η παράσταση περιείχε χορούς και παραδόσεις από όλη την Ελλάδα και με τη συνοδεία της ορχήστρας κατάφεραν να κρατήσουν το ενδιαφέρον και το κέφι των θεατών μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Με την χορευτική επιμέλεια του Χρήστου Μεγαδούκα, ο σύλλογος “Κεφαλλήνες” κατάφεραν να ταξιδέψουν τους θεατές σε περιοχές ανά την Ελλάδα γνωρίζοντάς τους γνωστούς ή και άγνωστους χορούς της κάθε περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί και η φιλική συμμετοχή του χορευτικού συλλόγου “Ο Βάλτσαμος” ο οποίος παρουσίασε τοπικούς χορούς της Κεφαλονιάς.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγελος Κωνσταντάκης, ο οποίος στο τέλος, ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην διεξαγωγή της παράστασης, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να τηρείται και να μαθαίνεται η παράδοση μέσα από νέα παιδιά και φυσικά, προσκάλεσε τον παραβρισκόμενο κόσμο μετά τη λήξη της εκδήλωσης να συνεχίσει κάνοντας βόλτα τόσο από τη μεριά της Πλατείας, όσο και της Παραλίας για να θαυμάσει τα δύο έργα.