Πρώτος και αήττητος ο Παλληξουριακός. Νίκησε 2-0 την Πρωταθλήτρια Εικοσιμία στον Αγιο Αντώνιο

Ο Παλληξουρακός νίκησε προχθές την Εικοσιμία 2-0 στο μεγάλο ντέρμπι του Ληξουρίου και φιγουράρει πρώτος και αήττητος στην κορυφή, με συγκάτοικο τον Παγκεφαλληνιακό.

Το ματς ήταν νευρικό στο α’ μέρος και καλό στην επανάληψη κατά την οποία ο Παλληξουριακός άρπαξε τη νίκη μέσα σε ένα 5λεπτο!

Το 1-0 έγινε στο 65’ με προβολή του Μπράτι, ο οποίος πέτυχε και το 2-0 στο 70’, «εκτελώντας» από κοντά τον Κουστουμπάρδη.

Οι «Ερυθρόλευκοι» της Παλικής συνεχίζουν αήττητοι στην κορυφή, ενώ η Πρωταθλήτρια Εικοσιμία έχει χάσει φέτος αρκετό έδαφος.

Άριστη η διαιτησία του κ. Δ. Βασιλόπουλου (Κ. Κιόσης, Ι. Κώτσης).

Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Μαρκαντωνάτος, Αντωνάτος, Λούλουδας (67’ λ.τ. Μαρκάτος Σπ.), Λυκούδης, Κόμητας, Μπαλάσκας, Ζάβαλης, Πολλάκης, Μαυροειδής (87’ Μαρινάκης), Μπράτι (83’ Σιμωτάς), Αραβαντινός Λ.,.

Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Κουστουμπάρδης, Καππάτος, Βαλεντής, Αποστολάτος, Πολλάτος Δημ., Καπλάνης (67’ Δήμου 75’ λ.τ. Νεστερένκο), Αντωνάτος (80’ Κουμαριώτης), Μπούσι, Πολλάτος Αλ., Χρηστάτος, Γερασιμάτος.


Τα Διλινάτα κυρίευσαν το Βαθύ, 7-2 τον Οδυσσέα


Τα Διλινάτα διατηρώντας το αήττητο σερί τους 3Χ3 στο Πρωτάθλημα νίκησαν εύκολα το Σάββατο στην ιθάκη τον ουραγό Οδυσσέα με 7-2 και είναι πάντα σε απόσταση βολής από την κορυφή έχοντας έναν αγώνα λιγότερο (ρεπό) από τους δύο πρωτοπόρους Παλληξουρακό και Παγκεφαλληνιακό.

Οι Διλινάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και κατόρθωσαν να προηγηθούν με ένα μακρινό σουτ του Εμιλιάνο στο 6’.

Ομως οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν στο 62’ με κεφαλιά του Προσαλέντη και στο 40’ θα προηγηθούν με 2-1, σκορ με το οποίο θα κλείσει το ημίχρονο,

Με την έναρξη του β’ μέρους αρχίζει η κυριαρχία των νικητών. Ισοφαρίζουν στο 63’ ξανά με τον Εμιλιάνο, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ 2-2.

Στη συνέχεια ο Οδυσσέας καταρρέει και τα Διλινάτα επιτυγχάνουν τρίτο γκολ στο 70’ με πλασέ του κ. Τζωρτζάτου.

Στο 72’ ο Βαγγελάτoς, θα κάνει το 4-2 με πλασέ, στο 75’ ο Χασάϊ το 5-2 επίσης με πλασέ, ενώ ο Γ. Τζωρτζάτος θα πετύχει το 6-2 κι’ αυτό με πλασέ.

Το τελικό 7-2 θα γράψει ο Εμιλάνο στο 88’ πλασάροντας τον Μουράγι και επιτυγχάνοντας χατ-τρικ.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κιόσι (Ε. Σούλα, Κ. Βλάχου).

Διλινάτα: Αντωνίου (46’ Καλαφάτης), Κατσούρης, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Χασάι, Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Διον., Εμιλιάνο, Στεφανάτος, Βαγγελάτος (84’ Τζωρτζάτος Φ.), Χριστόπουλος (22’ Τζωρτζάτος Γερ.)

Οδυσσέας: Μουράγι, Λεκατσάς, (71’ Κώτσης) Παππάς (65’ Mecani Α.), Μαλιακρίδας, Φατούρος, Βασιλόπουλος, Ρενάτο, Μαρούλης Ε. (82’ Mecani E.), Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης, Cela.


Τα Φωκάτα 1-0 τη Σάμη που είχε τρία δοκάρια


Τη δεύτερη νίκη τους πέτυχαν προχθές στις Κεραμειές τα Φωκάτα, νικώντας τη Σάμη με 1-0, και τώρα βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς ήταν γενικά μέτριο και το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 85’ ο Αποστόλου με κεφαλιά, μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Ζαμπαύτη.

Στο 55’ τα Φωκάτα έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σ. Χρίστου με δεύτερη κίτρινη, ενώ η Σάμη είχε τρία δοκάρια (Κοσμάτος 32’, 73’), Περιβολάρης (44’).

Καλή η διαιτησία του κ. Ε. Θανάση (Π. Κομητόπουλος, Ελ. Μενεγάτος).

Φωκάτα: Γιαννάς, Φωκάς Ε., Πολυδωράτος, Χρίστο, Ντουκάι, Αραβαντινός, Ζαμπαύτης, Κανάκης (Ψιμούλης), Αποστόλου, Αλεξάτος (Συνοδινός), Σαλαπάτας (Σελενίτσα).

Σάμη: Φλαμιάτος, Ποταμιάνος (Τζιώλλος), Βιτωράτος, Καππάτος, Κοσμάτος, Μωραίτης Ν. (Καλιβωκάς Γ.), Αμούργης Α., Νικολοβιένης Κ., Μιχαλάτος (Γιαννάτος), Περιβολάρης, Λογκόνης.


O Παγκέ 2-0 τον Εθνικό και βγήκε στην κορυφή!


Μέσα σε ψιλόβροχο έγινε το ματς το Σάββατο στις Κεραμειές. Ο Παγκεφαλληνιακός νίκησε τον Εθνικό Κεφαλονιάς με 2-0 και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητος μαζί με τον Παλληξουριακό.

Ο νικητής ήταν σαφώς ανώτερος και η νίκη του χαρακτηρίζεται δίκαιη.

Το πρώτο γκολ του Παγκέ σημείωσε ο …«συνήθης ύποπτος» Γιάννης Βουκελάτος στο 31’ με δυνατό συρτό σουτ.

Το τελικό 2-0 στις έγινε καθυστερήσεις (90’+2’) με κεφαλιά του Θ. Τούρλα, ύστερα από ένα άστοχο διαγώνιο σουτ του Βουκελάτου.

Καλή η διαιτησία του κ. Σπ. Μαγουλά (Ι. Κώτση, Ε. Θανάσης).

Παγκεφαλληνιακός: Ceca, Τριανταφυλλίδης Π., Κλειτογιάννης, Παπαδημητρόπουλος, Παπαναστασάτος Ε., Muka (59’ Ντεντλάλα), Λαμπρόπουλος, Τούρλας, Αρμάντο (23’ λ.τ. Μανωλάτος), Μπαζάρογλου (90’ Γιαννάτος), Βουκελάτος.

Εθνικός: Λαδάς, Μαυροειδής, Σιμωτάς, Αντωνάτος, Ρεμούντης, Toromani (59) λ.τ. Παρίσης), Tozaj, Μπάμπης, Κατσιβέλης Ε., Γιακουμάτος, Μαλλιώρης.


Ο Ηρακλής μόνος στο ρετιρέ! Νίκησε την Ερισο 2-0 στα Τζανάτα


O Hρακλής Πρόννων νίκησε την Κυριακή την Ερισο στα Τζανάτα με 2-0 και βρέθηκε μόνος στο ρετιρέ της Β’ Κατηγορίας.

Μετά από έναν άγονο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη με εντυπωσιακό σουτ του Καχρίλα στο «Γ» (47’), ενώ το τελικό 2-0 έκανε ο Θ. Πετράτος με κοντινό πλασέ (86’).

Μεγάλη νίκη πέτυχε προχθές στα Μακρυώτικα ο Πυλαριακός επιβληθείς με 3-1 των Πρόννων.

Τα γκολ πέτυχαν για τους νικητές οι Φάντης (18’), Π. Σταμούλης (22’), και Ρέξχα (58’), ενώ το το γκολ των Πρόννων πέτυχε ο Αναγνώστης (78’).

To Σάββατο στις Κεραμειές τα Ομαλά ήλθαν ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΟ Κεφαλονιάς. Τα γκολ των Ομαλών σημείωσε ο Βαλεντής ενώ για τον Παο και τα 2 γκολ σημειώσε ο Περαματζής.

%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1
Κάντε κλικ στη βαθμολογία για μεγέθυνση