Π Ρ Ο Σ Φ Υ Γ Ι Κ Ο Ν !

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΑΠΟ τις πρώτες εβδομάδες, της τέτοιας καταστροφικής για την Χώραν μας και για τον λαόν μας κατάστασης, έχω δημοσιεύσει την πεποίθησή μου, όντως με πόνον ψυχής, ως προς το λεγόμενον «Προσφυγικόν» θέμα!

➔ΕΧΩ τονίσει, ότι αν δεν φροντίσουμε έξυπνα το μεγάλο αυτό πρόβλημά μας, έτσι ώστε να βοηθήσουμε κυρίως τους κυνηγημένους από τις εμπόλεμες καταστάσεις στην Χώραν τους, (παντί τρόπω, έστω και με την επιπρόσθετη στέρηση, των ολίγα εχόντων δικών μας) και εάν δεν διαχωρίζουμε μεταξύ Προσφύγων και Διακινητών-τρομοκρατών-Λαθρομεταναστών-εγκληματιών-εκμεταλευτών-κατασκόπων της γείτονος Χώρας, και κάθε είδους διεθνών κακοποιών στοιχείων …μπουλουκηδόν εισβαλλόντων στα αφύλακτα- ουσία- εδάφη μας, στο τέλος, διεθνώς, θα διασυρθούμε, και θα καταλήξουμε …ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΙ!

➔ΕΠΕΙΔΗ, παρά την παροιμιώδη φιλοξενία μας, το φιλότιμό μας, και την διάθεσή μας να βοηθήσουμε τους πραγματικά πάσχοντες, το όλον τέτοιο θέμα μας μάλλον θα …εκτοξευθεί εκτός των δυνατοτήτων μας! Οπωσδήποτε και λόγω της μεγάλης μας υποχωρητικότητος, προ της τεράστιας Εθνικής μας ζημίας, αφού ούτε ένας στους πέντε εισερχόμενους δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που όντως αναγκαιούνται την συνδρομήν μας, και τους οποίους οφείλουμε να φροντίσουμε, χωρίς να καταστρέψουμε την Πατρίδα μας και τον λαόν μας!

➔ΑΝ θέλουμε να θέτουμε τα πράγματα ως έχουν, και όχι όπως θα τα ηθέλαμε να έχουν, ή όπως επιμένουν να μας λένε πως έχουν!!!

«ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΝ»!

Στο θέμα το προσφυγικόν

η ρίμα μου στοχεύει,

και το Δραμάτων Δράμα μας

έμμετρα στηλιτεύει!

Ανθρωπιστές να είμαστε

πρόσφυγες να δεχθούμε,

με χρήμα κι’ ας μην έχουμε

να περιποιηθούμε!

Να τους δεχθούμε ασφαλώς,

ό,τι κι’ αν στερηθούμε,

από πολέμους έφυγαν,

ειρήνην ας τους βρούμε!

Άλλος όμως ο πρόσφυγας,

Άλλος ο μετανάστης,

Άλλος ο διακινητής,

Άλλος ο τρομοκράτης!

 

ΟΛΑ τα είδη φθάσανε

στην Χώρα μας, κοντά μας,

αργά το εμπεδώνουμε,

πετάμε τα μυαλά μας!

Έτσι εκαταντήσαμε

να λέμε πως… γραφτό μας,

Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ήταν να λύσουμε

το… δημογραφικό μας!

 

«Μπορεί να φεύγουν Έλληνες

έρχονται όμως… άλλοι»

μας λένε πανηλίθιοι

μακάκες «παπαγάλοι»!!!