Σάρωσε τα μετάλλια ο ΑΣΚ στο Loutraki

Η  6η συνεχόμενη χρονιά που ο ιστορικός Αθλητικός Σύλλογος “Κεφαλονιά” συμμετείχε στο διεθνές και φημισμένο τουρνουά “LOUTRAKI EASTER BASKETBALL CUP” με την πιο πολυπληθή αποστολή, ήταν και η καλύτερη. 

Ο σύλλογος που διαφημίζει και προβάλλει όσο κανείς άλλος το νησί μας αθλητικά και πολιτιστικά σε διεθνείς διοργανώσεις κατέκτησε συνολικά τρία μετάλλια και με τα τρία τμήματα των ακαδημιών (κορασίδες, παίδες, έφηβοι) που συμμετείχε.

Συγκεκριμένα η εφηβική ομάδα (U18) του Μ. Δούλια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με το απόλυτο των νικών σε τέσσερις αγώνες, η παιδική ομάδα (U15) του Γ. Βουργίδη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα των κοριτσιών της Ρ. Πολλάκη, κέρδισε τις εντυπώσεις και το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας στον τελικό από την πανίσχυρη ομάδα του Κρόνου Γέρακα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τους προπονητές, τους συνοδούς των τμημάτων Γ. Γκαβό, Λ. Πολλάκη και Γ. Γιαννάτο που φρόντισαν και την παραμικρή λεπτομέρεια για την άψογη διαμονή και την αθλητική παρουσία των παιδιών μας στο φημισμένο camp του Λουτρακίου, τις οικογένειες των αθλητών του Α.Σ. Κεφαλονιά που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια τα παιδιά τους και πάνω από όλα τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου που με την εν γένει παρουσία τους εντός και εκτός γηπέδων, διαφημίζουν και προβάλλουν το νησί μας και την αθλητική παιδεία που διδάσκουμε.

n Όλα έτοιμα για το 6ο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Τουρνουά των ακαδημιών του συλλόγου που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διεξάγεται σε επίπεδο τμημάτων αρχαρίων, promini, mini και κορασίδων και θα διαρκέσει όλο το Μάιο.

Η αρχή γίνεται το διήμερο 2, 3 και 4 Μαΐου με αγώνες των προαναφερθέντων τμημάτων στις εγκεκριμένες ώρες προπονήσεων του συλλόγου και πιο συγκεκριμένα, για ενημέρωση των αθλητών και των γονιών-θεατών είναι: Πέμπτη (2/5/2019) 18.00-21.30, Παρασκευή (3/5/2019) από τις 18.00-19.00 και 20.30-23.00 και το Σάββατο (4/5/2019) από τις 13.00-15.00.

Ταυτόχρονα η ομάδα των γεννηθέντων 2006-07 (mini) προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει στα πλαίσια της προγραμματισμένης αγωνιστικής του τουρνουά mini της ΕΣΚΑΗ την ομάδα του Προμηθέα Πατρών το Σάββατο 4/5/2019 και ώρα 13.00.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, εύχεται στην μεγάλη οικογένεια των προπονητών, αθλητών και των οικογενειών του Α.Σ. Κεφαλονιά ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!