Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας στη τελετή της Ανάστασης και υπόσχομαι καλύτερη οργάνωση, λέει ο Μητροπολίτης Δημήτριος

Ο Μητροπολίτης κ. Δημήτριος

Eυχαριστίες προς όλο τον κόσμο απηύθυνε χθες ο Μητροπολίτης κ. Δημήτριος, για την συμμετοχή και τη συμβολή όλων στην Τελετή της Ανάστασης, καθώς και την κατανυκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, μετά την έκκληση του ποιμενάρχη, που ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά.
Πιο συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του «προς όλο τον κόσμο ανεξαιρέτως για την συμμετοχή του στην τελετή Ανάστασης στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου, για την ησυχία που επικράτησε καθώς και για την κατάνυξη με τη συμμετοχή στο να ψάλλουν όλοι μαζί το “Χριστός Ανέστη”.

vinieta-egxromi
Ευχαριστώ τις Αρχές, την Περιφέρεια και τον Δήμο, πρόσθεσε ο κ. Δημήτριος αλλά και την Διοίκηση της Αστυνομίας και τους αστυνομικούς, οι οποίοι συμμετείχαν στην οργάνωση και την άψογη εκτέλεση της τελετής της Αναστάσεως και ιδιαίτερα ευχαριστώ τα μικρά παιδιά αλλά και τις οικογένειες τους που ήταν στην πλατεία για την Ανάσταση.
Ως Μητροπολίτης είμαι ευγνώμων που έγινε δεκτή η παράκλησή μου και ήρθαν στην Κεντρική Πλατεία να συνεορτάσουν την Ανάσταση. Αυτό πέρα από χαρά αποτελεί και μία δέσμευση να εργάζομαι καθημερινώς όλο και περισσότερο για την καλύτερη οργάνωση της τοπικής εκκλησίας, ώστε να είμαστε κοντά τόσο στις ενορίες, όσο και τις οικογένειες και τον καθένα ξεχωριστά.
Ευχαριστώ τους Κεφαλονίτες για την αγάπη, τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».