Σε ετοιμότητα πάντα οι Kαμιναράδες εν όψει της απόφασης για τις ανεμογεννήτριες στα Κηπούρια

Σε ετοιμότητα τα Καμιναράτα εν όψει της απόφασης για τις ανεμογεννήτριες στα Κηπούρια.
Ανυποχώρητοι και σκληροί δηλώνουν οι Καμιναράδες.
«Θα προστατέψουμε τον τόπο μας, το Μοναστήρι, την αξιοπρέπεια, την Κληρονομιά μας».
Στις 20/5/16 ημέρα Παρασκευή έγινε συνάντηση στο γραφείο της Κοινότητας με θέμα «Ετοιμότητα για την απόφαση του Δικαστηρίου» παρουσία πολλών Καμιναράδων, του Παρέδρου Κούτση Θοδωρή, του Προέδρου του μουσικοχορευτικού συλλόγου Καμιναράδων Σταθάτου Ν. Διονύσιου και του προέδρου του Πολιτιστικού συλλόγου Αετός, Φανού Χρήστου
ΓΙΑ ΤΑ ΚΗΠOΥΡΙΑ ΠΡOΣΚΥΝΗΤΕΣ ΑΝΥΠO ΧΩΡΗΤOΙ
Ελπίζουμε στη Δικαιοσύνη, αν όχι, εμείς οι Καμιναράδες θα επιβάλλουμε την Δικαιοσύνη, τον Τόπο μας, την Πίστη μας, τον κληρονομήσαμε από τους πατεράδες μας ΦΤΩΧO ΑΞΙOΠΡΕΠΗ ΠΑΡΘΕΝO ΓΕΝΝΑΙO-ΔΩΡO.
Εμείς ούτε τον προδίδουμε, ούτε το παραδίδουμε, ούτε μας παίρνουν μπουκούνι…
Στα Κηπούρια μάθαμε να προσκυνάμε και να ελπίζουμε..
Ανεμογεννήτριες, με πρόδηλη και αποδεδειγμένα παράνομη διαδικασία καταπάτησης της Μοναστηριακής περιουσίας με σκοπό το ατομικό κέρδος δεν μπορούν να εγκατασταθούν.Γιατί θα κάψουν στον ίσκιο τους κάθε προοπτική του τόπου μας. Τα Κηπούρια θα σύρουν σε ανάπτυξη τον παράλυτο και παρατημένο τόπο της Παλικής και Κεφαλονιάς.. Oι επισκέπτες μας έχουν άλλο επισκέψιμο χώρο πλην των Κηπουριών σήμερα;; «Κρούουμε τον Κώδωνα» προς όλους τους Παλικισιάνους ντόπιους και απόδημους «Τώρα μαζί μας για τον τόπο μας».
Διαμηνύουμε προς όλες τις κατευθύνσεις πως οι φιλήσυχοι, σκληροτράχηλοι και νομοταγείς Καμιναράδες απαιτούν εφαρμογή όχι της Νομιμοφάνειας των υπόγειων διαδρομών αλλά την Νομιμότητα που υπηρετεί το Ήθος την Ηθική και το Δίκαιο.
Την Ιστορία του χωριού μας που Γερμανός δεν πάτησε το χώμα μας, εμείς με τους ευαίσθητους Παλικισιάνους θα την τιμήσουμε.
Η περιοχή των Κηπουριών θα είναι προσκυνηματικός, ιστορικός, αρχαιολογικός, παραγωγικός χώρος για Ανάπτυξη της πληγωμένης και παρατημένης Παλικης.
Oι Καμιναράδες είμαστε έτοιμοι..
Υ.Γ. Για τους Αιρετούς της Δημοτικής και Περιφερειακής Αυτοδικοίκησης, τους Βουλευτές Κεφαλονίτες και Ληξουριώτες, θα εκτιμηθεί η παρουσία σας δίπλα μας, κοντά μας, μούτρο με μούτρο στον πόλεμο. Ας διαλέξουν τη βάρκα, ή μαζί μας ή απέναντι.

OΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΜΙΝΑΡΑΤΩΝ