Σοβαρότατο το πρόβλημα!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ το πρόβλημα με την γείτονα Τουρκία! Πολύ πιο σοβαρό. από όσον–εν μέσω κομματικών αψιμαχιών- μας «παρουσιάζεται» ότι είναι!

Καταδεικνύει, το πόσο «γυμνοί και ανάρβυλοι» θεωρούν ότι Ελληνο-Κύπριοι και Έλληνες είμαστε!

«Καραμπινάτη» αιτία πολέμου, για οποιαδήποτε Χώρα έβλεπε, τόσο απροκάλυπτα, να εισβάλουν και να της δεσμεύουν, με σκοπόν την εκμετάλευση του πλούτου του, Εθνικόν της Χώρον και είχε την Δύναμη–ουσία και όχι «πομφόλυγες»- να αντισταθεί!

ΟΤΑΝ εμείς ασχολούμεθα με κομματικές «τρίχες», λες και περιβαλλόμεθα από εδάφη …Βελγίου ή …Λουξεμβούργου, οι «καλοί» μας, «αιώνιοι φίλοι» γείτονες, παρά τα δραματικά τους προβλήματα, ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ, στα «ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΑ» για τον οιονδήποτε διαθέτει “μυαλό κουκούτσι”, ως λέγεται!

ΕΙΜΑΣΤΕ και πρέπει να είμαστε ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ! Εχουμε ή δεν έχουμε την δύναμη, να αποτρέψουμε την κατάφωρη αδικία, εις βάρος μας, δια της χρήσης όπλων!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ δεν είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζεται με επιπολαιότητα και με …«θέρμη» της στιγμής!

ΟΜΩΣ, ειδικά εμείς, οι Ελληνες, με την Ιστορία μας και την Ιστορικήν εμπειρίαν μας, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ότι η οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση-«αποσύνθεση» πέραν της πείνας και της δυστυχίας του λαού, συνήθως, ΕΧΕΙ και άλλες, ακόμα ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ συνέπειες!!!

ΚΑΛΗ σας μέρα!!